Je hebt werkelijk álles gegeven.

Alles voor je carriére, je partner, je gezin, je familie, je vrienden.

Je bent succesvol en hebt je zaakjes goed voor elkaar.

Maar dat jarenlange roofbouw plegen op je gezondheid eist inmiddels zijn tol…

Je bent helemaal opgebrand en vraagt jezelf steeds vaker af: ‘Is dit het nu?’

Je hebt alles waar je ooit van droomde, maar je voelt het niet (meer).

Herken je dit?

 • Je staat altijd AAN, je lijf zit vol onrust en spanning. Je moet bezig blijven en écht ontspannen lukt je niet meer.

 • Je hebt steeds vaker last van hoofdpijn, vooral als je nog ‘even’ door moet. Snel een pijnstiller er in en hup weer door.

 • Je gunt jezelf nauwelijk tijd om rustig te zitten met een gezonde maaltijd. Meestal is het iets snels uit het vuistje onderweg naar je volgende to-do.

 • Je krijgt steeds meer last van fysieke ongemakken, zoals buikpijn, darmklachten, vermoeidheid of een onrustige huid.

 • Je kunt je niet eens meer herinneren wanneer je voor het laatst iets voor jezelf hebt gedaan. Je zou het graag willen, maar je tijd wordt opgeslokt door je ramvolle agenda.

 • Je hebt moeite met inslapen. Als je in bed stapt, blijft je hoofd maar malen. Over de drukte op je werk of over wat er morgen allemaal op de agenda staat.

 • Je voelt je een gevangene in je eigen leven. Je zou het graag anders willen, maar bent te druk om hier goed over na te denken.

 • Je verdooft je ellendige gevoel regelmatig met ‘troostvoedsel’ of een flinke borrel. Net iets te vaak om het nog ‘gezellig’ te noemen..

Loslaten wie je nu bent, om te worden wie je werkelijk wilt zijn

Hoe zou zijn als:

 • Je ‘s ochtends fris en uitgerust wakker wordt? En gewoon weer zin hebt in de dag?

 • Je geen last meer hebt van vervelende buik- of darmklachten, omdat je je lijf voedt met gezonde voeding in plaats van loze vulling?

 • Je steeds vaker de opmerking krijgt dat je er zo stralend uit ziet? Je huid glanst en ziet er gewoon goed uit.

 • Je geniet van gezonde voeding en zo ongemerkt wat kilo’s bent kwijt geraakt?

 • Je een nieuw pad voor jezelf hebt uitgestippeld, waarin je kiest wat goed is voor jou én daarnaar handelt? Ongeacht wat een ander daarvan vindt..

 • Je je fit en vitaal voelt? Je staat uitgerust op en danst de dag door. ‘s Avonds heb je nog energie genoeg over om heerlijk te koken en het thuis gezellig te hebben.

 • Je definitief uit de ratrace stapt en je zelf gecreëerde hamsterrad op marktplaats zet? Of in de vuurkorf mikt 🙂

 • Je door het leven gaat als een echte Zelfzorg Queen? Die met volle teugen geniet van alles dat haar leven de moeite waard maakt én van zichzelf de hoogste prioriteit maakt?

Ik weet genoeg! Reserveer direct

Je hebt je zaakjes goed op orde, zakelijk en privé gaat alles je voor de wind. Je hebt een prachtig huis, een fijn gezin en leuke vrienden. Gaat regelmatig uit eten en op vakantie naar zonnige oorden. Maar al dat succes heeft ook een keerzijde.

Want je voelt je al een hele tijd ‘niet zo goed’. Wat een redelijk understatement is… Want hoewel je de schone schijn aardig weet op te houden, gaat het eigenlijk helemaal niet goed met je. Je voelt je hondsmoe en het lijkt alsof er iedere ochtend meer lood in je schoenen zit.

Het kost je moeite om je ramvolle agenda en dagelijkse to-do lijst af te werken. Zoveel ballen in de lucht te houden en dan werkt dat lijf ook nog es niet mee!

De laatste tijd krijg je steeds meer van die vervelende klachten. Regelmatig hoofdpijn, dat kun je nog wel oplossen met een pijnstiller (of 2…) zodat die geen roet in je planning gooit.

Maar dat opgejaagde gevoel, de onrust in je lijf en dat hoofd dat maar blijft malen, daar krijg je steeds meer problemen door. Je maalt en je piekert en slapen lukt ook steeds slechter. Tsss, alsof je nog niet moe genoeg bent.. krijg je dat ook nog!

Je UIT-knop is stuk!

Ondertussen loop je op je tandvlees en loopt iedereen aan je kop te zeiken. Je wilt RUST, maar het lukt je niet om te ontspannen.

Na veel gedoe en geplan ga je maar een dagje naar de sauna, dat zal wel helpen.. Niet dus, want terwijl je heerlijk ligt te bubbelen ben je ondertussen bezig met alle to-do lijstjes in je hoofd. Bij het aankleden zie je dat je al weer 6 oproepen hebt gemist en 14 ontvangen whatsapp berichten van je collega’s.. Hoezo ontspanning??

Je houdt van lekker eten, maar tijd en puf om te koken heb je vaak niet. Als je thuis komt na een lange dag plof je op de bank en als er niet gemakkelijks meer in de koelkast ligt dan bestel je wat. Of haalt onderweg naar huis gauw iets, zodat je in ieder geval niet meer hoeft te koken.

Niet dat je darmen blij worden van deze keuze, want je zit steeds vaker met enorme buikkrampen of diarree op de wc.

Je voelt dat je in een neerwaartse spiraal bent beland, want de klachten, de vermoeidheid en je slaapproblemen beginnen zich steeds verder op te stapelen.

Je maakt je zorgen om je gezondheid, want ziek worden.. dat past niet in je planning..

Tijd om roofbouw om te zetten in opbouw!

De roofbouw die je al jaren pleegt op je gezondheid begint zijn tol te eisen. Je wilt zo niet verder en weet dat je zelf in actie moet komen.

Maar hóe je dan wel zorgt dat je weer beter kunt slapen? Of voeding kiest waarmee je je darmen knuffelt in plaats van ze zo lek als een mandje maakt? Je hebt géén idee waar je moet beginnen.

Maar je wilt wel flink aan de bak, want je bent er klaar mee (of voor 🙂 ). Na al die jaren ploeteren en hard werken is het tijd voor nieuwe keuzes. Tijd om een nieuwe route te kiezen die je brengt naar waar je werkelijk naar verlangt. Tijd om jezelf de prioriteit te geven die je verdient.

Rust in je hoofd. Zin in je dag. Sprankelen als nooit tevoren!

Lieve vrouw, het is tijd! Tijd om in je nieuwe leven te stappen! Tijd om van jou een echte Zelfzorg Queen te maken!

Zelfzorg Queen VIP

Slechts 6 plekken

1-op-1 VIP gezondheidscoaching

met de kracht van een kleine groep

In mijn nieuwste leefstijl programma Zelfzorg Queen VIP help ik jou om af te komen van alle stress, onrust en vervelende gezondheidsklachten. We gaan samen 6 maanden aan de slag om je uit het diepe dal te trekken en weer naar grote hoogte te brengen.

Dat laatste mag je trouwens letterlijk nemen, want tijdens de retreat die onderdeel is van dit programma, neem ik je mee naar één van mijn favoriete bergtoppen in de Auvergne! 🙂

Het unieke aan Zelfzorg Queen VIP is dat het de intimiteit van 1-op-1 gezondheidscoaching combineert met de kracht van een kleine groep (max. 6 vrouwen) en een online academy met een schat aan waardevolle en vooral praktische informatie en actieplannen.

Het is een intensieve samenwerking waarin we elkaar regelmatig spreken en acties in gang zetten om jouw gezondheid te verbeteren en je koers te wijzigen.

Zo bouw je je klachten af en je gezondheid op. Na een halfjaar voel je je weer fit en energiek en zit je weer lekker in je vel. Ik ben super benieuwd welke uitdagende keuzes jij voor jezelf gaat maken om het nieuwe canvas dat voor je ligt in te kleuren. Jouw mooiste 2.0-versie!

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

Wat klanten zeggen over mij

Esther is echt een topper! Dat je lijf zo kan reageren op bepaalde voedingstoffen. Het is vooral lastig in het begin om vele te dingen te moeten schrappen.. maar het levert je zoveel op. Mijn energielevel is enorm verbeterd. Ook de duidelijkheid van Esther had ik echt nodig om minder perfectionistisch te zijn. “Er gaat niemand dood van een vieze keukenvloer” 😊

Galinda

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover.
Maar dát veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen.
Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echte aanrader, dus!

Ruth

Al tijden voelde ik me niet echt goed, wat negatief en moe en ik had ook lichamelijk klachten. En de coronamaatregelen hielpen daar natuurlijk ook niet bij. Het fijne van Esther is dat ze heel nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, met andere woorden probeer je er zoveel mogelijk aan te houden, maar voel je niet schuldig als het een keer niet lukt. Dat is erg motiverend.

Monica

Dit is wat je krijgt:

 • 1 jaar toegang tot de Feniks Academy met 14 modules over voeding, ontspanning, beweging, mindset en zingeving. Iedere module bestaat uit een video met daarbij vragen en opdrachten. Je krijgt wekelijks op maandag een nieuwe module gemaild, deze kun je in je eigen tempo volgen (je hebt tenslotte een jaar de tijd).
 • Een werkboek met extra informatie, opdrachten en handige checklists. Hieruit ontstaat jouw eigen Zelfzorg Queen Actieplan, waarmee je gaat werken aan jouw mooiste 2.0-versie!
 • 3 x een exclusieve 1-op-1 VIP sessie OERsterk Gezondheidscoaching (60 minuten) via Zoom. Hierin zoomen we in op jouw fysieke en mentale uitdagingen, kijk ik praktisch met je mee en geef ik je persoonlijke gezondheidsadviezen.
 • Retreat in Frankrijk van 12 t/m 17 juni 2023, met maximaal 6 deelnemers. Meer details over de inhoud van dit retreat vind je hier.
 • 1 x exclusieve 1-op-1 VIP sessie OERsterk Gezondheidscoaching (60 minuten) live, tijdens het Retreat.
 • 1 x Extra Q&A ter afsluiting (60 minuten). Hierin beantwoord ik je laatste vragen en kijken we samen naar de behaalde succes en uitdagingen.

Zelfzorg Queen VIP: 6 maanden gezondheidscoaching

Het Zelfzorg Queen VIP programma is een zeer uitgebreid leefstijlprogramma van 6 maanden. Het combineert de kracht van 1-op-1 OERsterk Gezondheidscoaching met die van een kleine, gelijkgestemde groep vrouwen.

In het programma is inbegrepen:

 • 14 wekelijkse modules uit de Feniks Academy (1 jaar toegang, t.w.v. € 297)
 • 4 x 1-op-1 sessie OERsterk Gezondheidscoaching (3 zelf in te plannen + 1 tijdens Retreat, t.w.v. € 297)
 • 1 x deelname Retreat (volledig verzorgd, t.w.v. € 997)
 • 1 x Extra Q&A ter afsluiting
 • Werkboek
 • Alle extra’s die ik nog bedenk en toevoeg aan het programma om het beste resultaat te kunnen behalen

Met dit programma ben ik 6 maanden jouw persoonlijke gezondheidscoach! In dit halfjaar kun jij stap voor stap afscheid nemen van je gezondheidsklachten en ‘dat wat jou niet meer dient’. Samen bouwen we aan jouw allermooiste 2.0-versie, die weer zin heeft in de dag en haar leven leeft volgens haar eigen regels. Die zich niet (meer) laat stoppen door vermoeidheid of andere vervelende gezondheidsklachten.

De investering voor het Zelfzorg Queen VIP programma bedraagt € 1597.

Er is plek voor maximaal 6 vrouwen.

Ben jij klaar voor jouw sprankelende 2.0-versie die bruist van energie en weer zin heeft in de dag en haar leven? Schrijf je dan nu in.

Reserveer direct jouw Zelfzorg Queen VIP Programma!

Wat klanten zeggen over mij

Esther zelf is de grote kracht achter het feit dat ze je niet alleen inzage geeft in waar je lichaam en geest om vraagt, maar je ook echt verder op weg helpt. Ze is intrinsiek gemotiveerd om mensen een structurele oplossing voor gezondheidsklachten te geven en luistert, bevraagt, analyseert en gebruikt haar brede kennis op het gebied van gezonde voeding, orthomoleculaire supplementen en ontspanning om je lichamelijk en geestelijk weer op de goede weg te krijgen. Haar adviezen laat ze aansluiten bij het leven dat cliënten leiden, waardoor het naadloos in te passen is en het gemakkelijk onderdeel wordt van een routine. Dankzij Esther voel ik me weer energieker en mezelf.

Hanneke

Esther heeft me onder meer geholpen om mijn denkpatroon te veranderen, waardoor het gezonde eten nu voelt als “omdat ik het graag wil” in plaats van “omdat het moet”. Zoals altijd gaat het om balans: 80-20 is prima. Heel blij ook met haar recepten. Het super eenvoudig te maken bananenbrood is hier favoriet! Kortom zeer tevreden!

Ingrid

Door het voedingsadvies van Esther eet ik gevarieerder en veel minder suiker. Ik voel me frisser/fitter en heb geen last meer van stress.

Helen

Praktische informatie

 • Na je aanmelding ontvang je direct een mail ter bevestiging. Er zijn maximaal 6 plekken voor dit exclusieve VIP programma.
 • De modules uit de online academie krijg je, vanaf januari, wekelijks toegestuurd. Je hebt een jaar toegang, dus geen probleem als je hier pas in januari mee wilt starten.
 • Je krijgt dan ook een uitnodiging voor onze Facebook groep. Hierin vind je elke maandag een korte Monday Motivation video van mij met inspirerende opdrachten, uitdagingen of extra info over een bepaald onderwerp dat actueel is.
 • Gedurende de looptijd van het programma (9 januari – 30 juni) heb je recht op 3 x een 1-op-1 sessie OERsterk Gezondheidscoaching (60 minuten). Je kunt zelf bepalen wanneer je deze wilt verzilveren. Ik adviseer je om de eerste sessie in januari te plannen, zodat je maximaal profijt hebt van mijn persoonlijke adviezen voor jou in combinatie met het uitgebreide groepsprogramma.
 • De gezamenlijke Retreat vindt plaats van maandag 12 juni t/m zaterdag 17 juni, op onze boerderij La Source de Vie in Val d’Arcomie (Auvergne, Frankrijk). Je deelname is inbegrepen in het programma (LET OP: de reiskosten komen voor eigen rekening. Probeer te carpoolen).
 • Tijdens de retreat heb je een extra 1-op-1 sessie OERsterk Gezondheidscoaching (60 minuten).
 • In de tweede helft van juni hebben we, afsluitend aan de retreat en het programma, nog een laatste Q&A. Hierin kun je me nog je laatste vragen stellen, om de puntjes op de i te zetten.
Reserveer direct jouw Zelfzorg Queen VIP Programma!

Liever in 2 termijnen betalen? Dat kan, klik dan hier om in 2 termijnen van € 850 te betalen.