Ebook 7 gezonde gewoontes

Met de juiste zelfzorg heb jij snel weer meer energie en zit je weer lekker in je vel. Zonder ingewikkeld gedoe.

Naam(Vereist)
Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie (1)

“Zodra ik weer thuis ben, is mijn vakantiegevoel gelijk weg”

Moedeloos kijkt ze me aan: “Ik schaam me er eigenlijk voor om het te zeggen, maar ik ben helemaal niet gelukkig. En ik werk er zo hard voor!”.

Ik troost haar door te vertellen dat ze echt niet de enige is.

Want ik spreek ze regelmatig: vrouwen die het geluk wel in hun hand, maar niet in hun hart hebben.

Voor de buitenwereld hebben ze hun zaakjes goed voor elkaar. Een goede baan, dikke auto, mooi huis, keurig gezin en meerdere keren per jaar op vakantie.

Maar dat hele ‘picture perfect’ plaatje kent vaak ook een keerzijde.

Wat niemand ziet is dat deze vrouwen ’s avonds compleet gesloopt op de bank liggen. Kapot zijn van het in de lucht houden van al die ballen. Continu AAN staan en stijf staan van alle stress.

Waardoor ze steeds meer last krijgen van allerlei vage gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, opgeblazen buik of darmklachten.

Die worden afgedaan met ‘Hoort er bij hé, ik word al wat ouder’, waardoor ze op hun kiezen bijten en door blijven rennen omdat het MOET.

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

Misschien herken je dat ook wel?

Dat je alleen maar aan het overleven bent, in plaats van écht te leven?

Hoe fijn zou het zijn:

  • Als je ’s ochtends uitgerust en fris wakker wordt, waardoor er vrolijk gelachen en gekletst wordt aan de ontbijttafel in plaats van dat je halfdood en snauwend naar je kinderen je eerste bak koffie weg tikt?
  • Om uit de ratrace te stappen en te kiezen wat goed is voor jóu? Ongeacht wat een ander daarvan vindt?
  • Om een leven te leiden waarvan je niet op vakantie hoeft om ‘even bij te tanken’. Maar waarbij je goed voor jezelf zorgt, waardoor je batterij opgeladen blijft.

Als je deze zomer op je strandbedje ligt te nippen aan een cocktail, bedenk dan eens wat je anders wilt doen na je vakantie. Welke keuzes ga je nu voor jezelf maken?

Mag ik je inspireren? In mijn gratis E-book laat ik je zien welke 7 gezonde gewoontes ervoor zorgen dat je meer energie, meer rust en weer zin in je dag krijgt. Zonder ingewikkeld gedoe.

Vul hieronder je gegevens in en het Ebook zit direct in je mailbox.

Naam(Vereist)