Wat heb jij je nou altijd al afgevraagd??

En dat mag van alles zijn! Iets over gezond eten, hoe je een bepaald ingrediënt kunt vervangen of gebruiken, of iets over je gezondheid, bepaalde klachten etc.

Je kunt je vraag via het formulier hiernaast insturen. Je ziet het antwoord dan terug via sociale media of… via een andere weg… Ik ben namelijk bezig met een, nu nog, geheim projectje… daarover binnenkort meer!

Bij het beantwoorden van je vraag gebruik ik alleen je voornaam. Wil je liever helemaal anoniem? Dat kan natuurlijk ook, no worries! Vermeld dit dan even bij het insturen van je vraag :-).

Doe je mee met mijn gratis online Masterclass op 26 oktober?

Klik op de banner en geef je direct op!

Wie is Esther Barkey?

leeg

Gepassioneerde ‘foodie’

Voeding die je lichaam voedt in plaats van vult, een lust voor het oog én de smaakpapillen is. Dat is mijn passie en ik leer je graag hoe jij voeding als medicijn kunt inzetten. Zonder ingewikkeld gedoe of uren in de keuken te staan!

Esther Barkey

Holistische Gezondheid

Als orthomoleculair gezondheidscoach help ik jou om de oorzaak van de oorzaak van jouw klachten te ontdekken. Mijn persoonlijke adviezen zijn concreet en praktisch, zodat je jouw gezondheid simpel en snel kunt versterken.

leeg

Master OERsterk Coach

De OERsterk methode biedt een holistische kijk op gezondheid met makkelijk toepasbare leefstijl interventies. De pijlers Ontspanning, Eten, (Regelmatig) beweging en Mindset bieden meer balans in je leven.

It’s health that is real wealth! And not pieces of gold and silver”

(Mahatma Gandhi)