Wil jij kans maken op een gratis Vitaliteit Scan t.w.v. € 149 ?

De kennis die ik de afgelopen 10 jaar over fibromyalgie heb opgedaan, hebben als resultaat dat ik zelf al heel lang volledig klachtenvrij ben. Het heeft er voor gezorgd dat ik slaap als een roosje, energie heb voor tien en mijn dagen pijnloos door kom (ook bij kou en regen). Als leefstijlexpert heb ik inmiddels vele vrouwen geholpen bij het verminderen van hun fibromyalgie klachten en met succes!

Hoe zou het voor je zijn als ik deze kennis in een halfuurtje met je deel?

Daarmee kun je direct aan de slag om jouw pijn te verminderen en om je energie en slaappatroon te verbeteren! De waarde van deze Vitaliteit Scan is € 149, maar ik verloot er elke maand 2!

Ik ben zuinig op jouw en mijn tijd. Daarom vraag ik je om bij je aanmelding een vragenformulier in te vullen. Want ik doe graag mijn huiswerk vooraf, zodat we onze tijd zo nuttig mogelijk kunnen besteden. Kortom, ik bereid me zo goed mogelijk voor! Tijdens ons gesprek ontvang je van mij drie gouden tips die je direct kunt toe passen.

Kleine waarschuwing vooraf: ik hou van doorpakken en ben vrij direct 😉

Wil je kans maken op een gratis Vitaliteit Scan, geef je dan nu op.

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie (1)

Zo werkt het

  • Klik op bovenstaande knop en vul het vragenformulier in. Alleen volledig ingevulde formulieren dingen mee naar een gratis Vitaliteit Scan.
  • Als je tot de gelukkige winnaars behoort neem ik contact met je op voor het inplannen van Vitaliteit Scan. Deze vindt plaats via telefoon of zoom, dus je hoeft er de deur niet voor uit.
  • Iedere maand verloot ik 2 Vitaliteit Scans t.w.v. € 149. Over de uitslag van de trekking kan niet worden gecorrespondeerd.