Vitaily

In 6 seconden en 3 slokken water

aan je gezondheid werken

Gezond en gelukkig oud worden is topsport geworden in de moderne onnatuurlijke maatschappij. De twee belangrijkste uitdagingen zijn:

1: weg te halen wat het lichaam niet nodig heeft, zoals chronische overprikkeling en chronische stress.
2: toe te voegen wat het lichaam wel nodig heeft, zoals diepe ontspanning, beweging en de juiste voedingsstoffen.

De meeste mensen lopen namelijk rond met belangrijke tekorten. Ze zijn een logisch gevolg van de moderne leefstijl, waaronder het moderne voedingspatroon. Ook hier start het in het grotere systeem – onze voedselvoorziening – van de voedingsindustrie tot de landbouw. Hoogleraar Louise Vet stipt dit punt ook in het NRC aan.

‘Chemische bestrijding van een insectenplaag is werken tegen de natuur. Je kunt beter de vijanden van die insecten bevorderen en die voor ons het werk laten doen. Of neem de bodem, die moet niet alleen landbouwproducten leveren, maar ook water kunnen vasthouden, klimaat-adaptief worden. Die bodem leeft, zit vol met allerlei micro-organismen zoals waardevolle schimmels en bacteriën. Die bodem heeft niet alleen kunstmest nodig – stikstof, fosfaat en kalium – maar is een zeer complex systeem met allerlei verbindingen, allerlei micronutriënten, allerlei interactie boven en onder de grond, die we kunnen inzetten om onze gewassen gezond en sterk te houden. Die diversiteit van de bodem moet je koesteren. Dat is de basis van een goede interactie tussen landbouw en natuur. Dat inzicht hebben we verloren. En dat moet terug. We moeten geld investeren in het omturnen.’

We moeten tekorten in ‘onze bodem’ – dus ons lichaam – ook aanvullen. Lees deze uitgebreide blog van Richard de Leth als je meer verdieping wilt.

Vitaily bundelt gemak en gezond in één zakje!

Vitaily is een vernieuwend concept dat gezond én gemak combineert. Een maanddoos bevat 30 dagzakjes en een dagzakje bevat 3 supplementen, namelijk:

  • 2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium)
  • 1 capsule (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2)

Suppletie van deze sleutelstoffen is een essentiële aanvulling op het moderne leven en een zinvolle investering in de vitaliteit, zowel vandaag als richting de toekomst.

Het kost je 3 slokken water en 6 seconden per dag.

Een aantal andere belangrijke punten op een rijtje:

  • Vitaily bundelt gezond en gemak in één. Neem een dagzakje mee naar je werk of als je een weekendje weg gaat. Heb je wel een rustige ochtendroutine? De Vitaily vouwkalender die je bij iedere bestelling gratis ontvangt is een meetbare stok achter de deur om het dagzakje dagelijks in te nemen.
  • een maanddoos bevat 30 dagzakjes
  • een dagzakje bevat 3 supplementen: 2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium) en 1 capsule (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2).
  • dit zijn de juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar
  • de dagzakjes zijn van biofolie (en mogen gewoon in de groene GFT-bak)

In de afbeelding hiernaast zie je duidelijk op hoeveel verschillende systemen de stoffen uit Vitaily iedere dag positief inwerken.

Daarom de stelling: iedere dag vitaler!

Feniks-Vitaal-OERsterk-Coach-Apeldoorn-fibromyalgie-Vitaily-nutrienten

Voordelig kennismaken met Vitaily of Vitaily Vegan? Gebruik onze kortingscode!

Ben je overtuigd van de vele gezondheidsvoordelen die Vitaily te bieden heeft? Bestel dan jouw eerste maand- of kwartaal pakket Vitaily of Vitaily Vegan mét korting! Als je gebruik maakt van de kortingscode feniksvitaal krijg je € 7,50 op je eerste bestelling (niet geldig op jaar pakketten).

Heb jij ook voedingstekorten?

Doe de simpele test hieronder en je ziet direct of je mogelijk één of meerdere tekorten hebt.

Kruis in onderstaande checklist de symptomen aan die afgelopen 3 maanden aanwezig zijn geweest. Sommige symptomen staan er meerdere keren in. Kruis ze dan telkens aan als ze op jou van toepassing zijn.

Wil je deze checklist liever groter of uit printen? Klik dan hier

Feniks-Vitaal-OERsterk-Coach-Apeldoorn-fibromyalgie-Vitaily-test

Voordelig kennismaken met Vitaily of Vitaily Vegan? Gebruik onze kortingscode!

Ben je overtuigd van de vele gezondheidsvoordelen die Vitaily te bieden heeft? Bestel dan jouw eerste maand- of kwartaal pakket Vitaily of Vitaily Vegan mét korting! Als je gebruik maakt van de kortingscode feniksvitaal krijg je € 7,50 op je eerste bestelling (niet geldig op jaar pakketten).