Feniks Privé Retreat

Stap uit je hamsterrad en ontdek dat er meer leven is met minder!

Herken je dit?

  • Je leven staat bol van de verplichtingen. Je moet van alles en je hele week is ramvol gepland. Hierdoor voel je je opgesloten en een gevangene in je eigen leven.
  • Je voelt je al een tijd niet zo lekker. Moe, lusteloos en met je hoofd in een wazige mist sleep je jezelf de dag door.
  • Je hebt je zaakjes goed geregeld, er zijn genoeg ingrediënten voor een gelukkig leven. Maar toch.. Je voelt het niet (meer). De laatste tijd bekruipt je steeds vaker het gevoel ‘Is dit het nu?’
  • Als je in bed ligt lukt het slapen maar moeizaam. Rusteloos lig je te woelen en in je hoofd allerlei to do’s af te vinken. Of sneakt stiekem uit bed om toch nog even snel dat appje naar je collega te sturen.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je eindelijk eens aan de slag gaat met je gezondheid? Want je loopt al veel te lang met vage klachten rond

  • Je elke dag vol energie opstaat en gewoon weer zin hebt in de dag?

  • Je tijd en ruimte neemt om je leven onder de loep te nemen? Wat wil je nu écht?

  • Je nu eens even 100% me-time hebt? En even helemaal niets hoeft?

  • Je een nieuwe route uit gaat stippelen naar jouw mooiste 2.0 versie?

  • Je compleet in de watten wordt gelegd en alleen maar hoeft te genieten? Van heerlijk eten, prachtige omgeving en inspirerende activiteiten?

Op het platteland van de Auvergne vind je de rust en de ruimte om nu eindelijk eens écht te luisteren naar de stemmetjes in je hoofd en de signalen van je lijf.

Afstand nemen van de dagelijkse sleur en tijd voor jezelf, daar ben je echt aan toe. Want er branden al een tijdje de nodige waarschuwingslampjes op jouw gezondheidsdashboard.

Niet lekker in je vel, doodmoe, vervelende buikklachten, gestrest; je bingokaart aan gezondheidsklachten is goed gevuld. Negeren kan echt niet meer, want je loopt inmiddels op je tandvlees.

Je bent helemaal op, het roer moet om! Maar hoe en wat dan precies, daar kom je maar niet uit. En door je vermoeidheid heb je ook de puf niet om dingen te veranderen, dus je loopt maar door. Als een hamster ren je rondjes in het rad dat zich ‘jouw leven’ noemt. Al is er nog maar weinig van ‘jou’ aan.

Tijd voor een time-out om je ‘joie de vivre’ terug te vinden!

Op onze Franse boerderij La Source de Vie in de prachtige Auvergne ben je van harte welkom om te genieten van het goede leven. Gelegen in de Cantal, een magisch landschap vol oude vulkanen, groene bergen, diepe kloven en uitgestrekte vergezichten.

Alleen al van deze aanblik voel je je strakke schouders ontspannen, de aangename temperatuur en het zachte briesje op je wangen doen de rest.

Hé hé, eindelijk even rust!

Tijd voor een nieuwe start!

Tijdens deze retreat krijg je een divers programma aangeboden met verschillende masterclasses en workshops. Ze helpen je niet alleen om je gezondheid en leven eens grondig onder de loep te nemen, maar helpen je om een nieuwe route uit te stippelen. Jouw pad naar een betere gezondheid waarin je bruist van energie om volop te genieten van alles dat jouw leven de moeite waard maakt!

Je gaat aan het einde van de week de deur uit met een startklaar actieplan als stevig fundament voor de toekomst. Weg met dat hamster rad en je ongezonde leefstijl, maar rust in je hoofd, lijf én leven!

Deze retreat kun je zien als kickstart voor jouw nieuwe leven. Jouw allermooiste 2.0-versie, waarvan je nu al een blije kriebel in je buik krijgt!

Het programma voor deze week ligt niet volledig vast. Een aantal masterclasses en workshops vormen de basis, maar er is ook ruimte voor jouw eigen inbreng. Ik stem de masterclasses en workshops zo goed mogelijk af op jouw behoeftes.

Geen grote groep, maar een 1-op-1 privé retreat!

Die rust waar je zo naar snakt, die vind je niet bij retreats in (grote) groepen. En als je ook maar een klein beetje op mij lijkt, dan ga je zelf eigenlijk ook niet zo lekker in een groep. Natuurlijk is het wel gezellig, maar het kost ook een hoop energie!

Juist daarom bied ik privé retreats aan. Waarin alle focus en aandacht volledig bij jou ligt. En waar je je energie niet hoeft te besteden aan andere deelnemers, waardoor je veel betere resultaten kunt boeken. En daar kom je tenslotte voor, toch? Want zo verder aanmodderen, daar ben je nu wel klaar mee.

*Indien gewenst kun je er wel een 2-op-1 retreat van maken (bv met een vriendin of partner), want je verblijft in een comfortabel tweepersoons gite :-).

1-op-1 sessie OERsterk Gezondheidschoaching

Tijdens je retreat krijg je twee keer een 1-op-1 sessie OERsterk Gezondheidscoaching, waarin we aan de slag gaan om te kijken welke leefstijl interventies passen bij jouw klachten en persoonlijke situatie. En waar nodig schuw ik hierbij niet om je een spiegel voor te houden, want met mijn laserfocus ontgaat me maar weinig. Ook niet de onderwerpen waar je liever niet over praat 😉 .

Daarnaast help ik je op weg met praktische handvatten en technieken, waarmee je je gezondheid kunt vergroten. Het uiteindelijke programma is afhankelijk van jouw klachten en wensen, maar om je een beeld te geven vind je hieronder enkele voorbeelden. Onderaan deze pagina, onder het kopje Praktische Informatie, vind je een voorbeeld programma.

Ontspanning

Meditatie, ademhalings oefeningen, in de natuur zijn

Eten

Kookworkshop, Masterclass Gezonde voeding, Masterclass mealpreppen & keuken hacks, Workshop Kruiden

Bewegen

Wandelen, zwemmen, sportieve activiteiten

Mindset

Masterclass Brein & Gedrag, affirmatie, Workshop Leef meer met minder

Wil je liever eerst even overleggen of dit iets voor je is? Boek dan hier je Matchcall in mijn agenda.

Wie ben ik?

leeg

Gepassioneerde ‘foodie’

Voeding die je lichaam voedt in plaats van vult, een lust voor het oog én de smaakpapillen is. Dat is mijn passie en ik leer je graag hoe jij voeding als medicijn kunt inzetten. Zonder ingewikkeld gedoe of uren in de keuken te staan!

Esther Barkey

Holistische Gezondheid

Als orthomoleculair gezondheidscoach help ik jou om de oorzaak van de oorzaak van jouw klachten te ontdekken. Mijn persoonlijke adviezen zijn concreet en praktisch, zodat je jouw gezondheid simpel en snel kunt versterken.

leeg

Master OERsterk Coach

De OERsterk methode biedt een holistische kijk op gezondheid met makkelijk toepasbare leefstijl interventies. De pijlers Ontspanning, Eten, (Regelmatig) beweging en Mindset bieden meer balans in je leven.

Je leven is geen generale repetitie!

Kies wat goed is voor jou en leef je mooiste leven!

Praktische informatie

Betaling is ook mogelijk in 2 termijnen. Klik hier voor betalen in 2 termijnen.

Wil je liever eerst even overleggen of dit iets voor je is? Boek dan hier je Matchcall in mijn agenda.