Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

Minder pijn. Meer energie. Beter slapen.

In 12 weken de grip op je lijf en leven terug bij fibromyalgie!

Het veranderen van je leefstijl is essentieel als je fibromyalgie klachten wilt verminderen. In 12 weken leer je niet alleen wat wél en wat juist niet werkt, maar je leert ook hoe je in actie komt (en blijft!) met de juiste stappen. Zo ga je DOEN in plaats van alleen maar dromen en kun je met een gezonde leefstijl ook voor jou werken aan minder pijn, meer energie en beter slapen.

Na je aanmelding kun je direct jouw intake afspreken en krijg je toegang tot de eerste online module.

Wil jij werk maken van een gezonde leefstijl, zodat je kunt genieten in alle vrijheid en zónder dat fibromyalgie je pijn, verdriet, gebrek aan energie en slapeloze nachten bezorgd?

Dan herken je dit vast ook:

 • Dat je dagelijks krom ligt van de pijn en niet weet waar je het zoeken moet..

 • Dat je aanrecht eruit ziet alsof je professionele drugsdealer bent, zoveel verschillende pijnstillers heb je op voorraad.

 • Dat je je steeds vaker schuldig voelt, bijvoorbeeld omdat je wéér een gezellige afspraak met je vriendin af moet zeggen. Simpelweg omdat je de kracht er niet voor hebt.

 • Dat je het beetje energie dat je hebt op een dag besteedt aan alles en iedereen, behalve aan jezelf..

 • Dat je regelmatig kramp in je kaken hebt van het geforceerd glimlachen.. ‘Ja hoor, met mij gaat het prima! Met jou ook?’ Wie hou je nu eigenlijk het meest voor de gek met dit masker?

Stop met aanrommelen en halfslachtig dingen uitproberen. Ga aan de slag met mijn bewezen succesformule.

Feniks-Vitaal-Master-OERsterk-Coach-Esther-Barkey-fibromyalgie

Ik geloof dat het aanpassen van je leefstijl essentieel is als je fibromyalgie klachten wilt verminderen.

Je moet dan alleen wel weten welke stappen je wél en welke je juist niet moet zetten.

Dat lijkt misschien heel ingewikkeld, want met Google vind je zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Uiteindelijk bestaat een gezonde leefstijl uit een aantal natuurlijke bouwstenen. Als je die bouwstenen voor jou gaat invullen, door keuzes te maken die passen bij jou, je leven en je (on)mogelijkheden dan ontstaat jouw unieke, persoonlijke leefstijl. Als je die unieke combinatie weet te vinden, dan is het verminderen van fibromyalgie klachten voor iedereen haalbaar.

Voor die afwijkers, die stoere vrouwen die buiten gebaande paadjes durven te gaan en die ‘Leer er maar mee leven’ niet meer kunnen horen, heb ik Regie over je fibromyalgie ontwikkeld. Voor vrouwen die nog zoveel dromen en ambities hebben en die zich niet willen laten tegenhouden door fibromyalgie.

Life begins at the end of your comfort zone

Het is tijd. Jouw tijd. Je voelt aan alles dat je klaar bent om deze stap te zetten.

Stiekem vind je het doodeng, maar je weet ook: Je bent er nooit helemaal klaar VOOR. Maar je bent er wel meer dan klaar MEE.

Klaar met de pijn, de slapeloze nachten, dat altijd maar doodmoe zijn en totaal geen zicht op verbetering te hebben.

Je voelt dat je ambities en dromen groter zijn dan je angst.

Je wilt deze keer succesvol zijn in het veranderen van je leefstijl en wilt werken met bewezen actieplannen.

Niet maar een beetje aanrommelen, waardoor je er niet uit haalt wat er in zit.

In Regie over je fibromyalgie werk ik niet met één standaard oplossing. Daar geloof ik namelijk niet in.

Leefstijl is altijd maatwerk en persoonlijk, iedereen mag haar eigen pad daarin volgen en ontdekken.

In Regie over je fibromyalgie ga je daarom met verschillende leefstijl bouwstenen aan de slag, waarin je je eigen keuzes maakt over hoe je die voor jezelf in wilt vullen.

Even voorstellen

Ik ben Esther Barkey en als Master OERsterk Coach is het mijn missie om vrouwen te laten zien hoe ze zelf de regie kunnen pakken over hun gezondheidsklachten met behulp van een natuurlijke leefstijl.

Zelf kreeg ik de diagnose fibromyalgie toen ik begin 30 was. Bizar hoe je leven compleet veranderd als je ziek bent. De pijn en fysieke klachten zorgden voor slapeloze nachten en chronische vermoeidheid.

Het roer moest dus om, want ik nam geen genoegen met een leven vanaf de zijlijn. Het was me al snel duidelijk dat artsen me niet verder konden helpen en dus ben ik zelf op onderzoek uit gegaan.

Lang verhaal kort: ik ontdekte dat je kunt samenwerken mét je lichaam in plaats van tégen allerlei symptomen.

Door het aanpassen van mijn leefstijl, anders te gaan eten, te zorgen voor meer ontspanning, meer te bewegen was ik binnen een jaar van mijn fibromyalgie klachten af.

Inmiddels ben ik al jaren volledig klachtenvrij en is mijn leven 180 graden gedraaid. Van dagen vol pijn en 0,0 energie me door de dag slepend naar een leven vol avontuur op onze boerderij in Frankrijk waar ik met volle teugen geniet van alles dat ik de moeite waard vind :-).

Als dit voor mij werkt, dan werkt het ook voor anderen. En daarom help ik mijn klanten om leefstijl ook voor hen te laten werken. Met simpele stappen en zonder ingewikkeld gedoe.

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie (1)

Terwijl jij thuis met pijn om de bank ligt, gaat buiten het leven gewoon verder. Maar dan zonder jou…

Regie over je fibromyalgie is echt iets voor jou als:

 • Je klaar bent met symptoombestrijding, maar het onderliggende probleem bij fibromyalgie bij de wortel wilt aanpakken. Hierdoor ontstaat er structureel meer balans in je lijf en leven en activeer je het zelfherstellend vermogen.

 • Je intensief wilt samen werken met een coach die jou snapt, maar je ook een schop onder je kont geeft als dat nodig is. Hierdoor zet je de juiste stappen naar een klachtenvrij leven in plaats van dat je zelf maar wat aanrommelt zonder het gewenste effect.

 • Je bereid bent om soms even door de zure appel heen te bijten, als het einddoel dat meer dan waard is.

 • Je vol plannen zit voor de toekomst en je die niet wilt laten beperken door fibromyalgie.

Na afloop van Regie over je fibromyalgie:

 • Een gestructureerd en persoonlijk leefstijlplan dat voor jou werkt en waarmee je zelfstandig verder kunt. 

 • Minder pijn: Door onderliggende oorzaken aan te pakken en doelgericht bij te sturen bouwen we aan een betere balans en minder pijn.

 • Meer energie: ‘s Ochtends uitgerust wakker worden en genoeg energie om je dag door te komen.

 • Beter slapen: In slaap vallen zodra je hoofd je kussen raakt en de hele nacht doorslapen. Zonder medicatie! (en ja, dat kan echt!).

 • Zelf de regie in handen over je fibromyalgie. Je weet welke voeding jouw lichaam voedt (en welke extra klachten veroorzaken), welke vormen van beweging bij jou passen (en hoeveel) en welke belangrijke rol ontspanning speelt bij het beheersen van jouw fibromyalgie.

De investering in Regie over je fibromyalgie is nu tijdelijk € 997 (normaal € 1297)

Je kunt dit ook in 3 termijnen van € 350 betalen.

Als je doet wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.

Wat klanten zeggen over mij

Esther is echt een topper! Dat je lijf zo kan reageren op bepaalde voedingstoffen. Het is vooral lastig in het begin om vele te dingen te moeten schrappen.. maar het levert je zoveel op. Mijn energielevel is enorm verbeterd. Ook de duidelijkheid van Esther had ik echt nodig om minder perfectionistisch te zijn. “Er gaat niemand dood van een vieze keukenvloer” 😊

Galinda

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover.
Maar dát veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen.
Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echte aanrader, dus!

Ruth

Al tijden voelde ik me niet echt goed, wat negatief en moe en ik had ook lichamelijk klachten. En de coronamaatregelen hielpen daar natuurlijk ook niet bij. Het fijne van Esther is dat ze heel nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, met andere woorden probeer je er zoveel mogelijk aan te houden, maar voel je niet schuldig als het een keer niet lukt. Dat is erg motiverend.

Monica

Je hebt nu drie keuzes.

Je kunt de situatie zo laten als hij nu is en het nog langer zelf proberen. De kans is groot dat er dan weinig verandert. Besef dan ook dat je dan vanaf de bank kunt uitkijken op een toekomst vol pijn, medicatie, zonder energie en slapeloze nachten. Kortom, als een toeschouwer in plaats van een deelnemer aan het leven.

Je kunt je laten leiden door angst of onzekerheid. Dingen denken als ‘Ik vind het te duur, dus ik doe het niet’. Vraag jezelf dan eens af wat het maken van die keuze je de afgelopen al gekost heeft? Alle pijn, de frustratie, de afspraken waar je ‘nee’ tegen moest zeggen. Laten we eerlijk zijn: Dat heeft je al vele malen meer gekost dan de investering voor Regie over je fibromyalgie.

Ongeacht welk pad je kiest, er zal altijd een vorm van ‘pijn’ zijn. Kies daarom heel bewust je pijn. Wil je de korte pijn van groei voelen of de lange pijn van vast blijven zitten in een uitzichtloze situatie vol pijn, verdriet, geen energie en slapeloze nachten?

Of je doorbreekt deze situatie en je gaat de komende tijd serieus aan de slag. Grote kans dat dit ook voor jou een lifechanger gaat zijn!

Ik wil je vragen om niet alleen voor jezelf te kiezen, maar ook voor je partner en gezin. Want je kunt pas goed voor hen zorgen, als je eerst écht goed voor jezelf zorgt.

Het enige dat je nodig hebt om te starten met Regie over je fibromyalgie is moed en een flinke dosis motivatie. Je hoeft nog niet het hoe en waarom te weten, dit volgt vanzelf gaandeweg het traject. Daarvoor heb je tenslotte een coach 🙂

Wat krijg je allemaal bij Regie over je fibromyalgie?

 • 1 jaar lang toegang tot de online training Feniks Food PLUS. Je vindt hier 10 modules en 2 extra Masterclasses met video’s, opdrachten, praktische tips en stappenplannen (t.w.v. € 397).
 • Intake op basis van vragen formulier dat je vooraf invult (duur 90 minuten)
 • Holistisch Bloedonderzoek (ruim 120 checkpunten)
 • Persoonlijk Actieplan, met door mij samengestelde adviezen voor jou op basis v.d. intake en uitkomsten bloedonderzoek. Verder vind je in jouw Persoonlijke Actieplan enorm veel verdiepende achtergrond informatie.
 • Doornemen Persoonlijk Actieplan (duur 60 minuten). Ik neem uitgebreid alle resultaten en persoonlijke adviezen met je door. Ik laat je ook de onderlinge verbanden zien, waardoor je begrijpt waardoor bepaalde klachten ontstaan. En natuurlijk gaan we ook uitgebreid in op al jouw actiepunten voor de komende tijd!
 • 3 voortgangsconsulten (duur 45 minuten)
 • Voedingslijsten (t.w.v. € 27), hierin vind je overzichtelijk bij elkaar welke groente/fruit, eiwitten en vetten jouw lichaam op de juiste manier voeden en hoe je een goed menu voor jezelf samenstelt. Als extra bonus ontvang je hierbij ook een handige maaltijdplanner, waarin je overzichtelijk kunt noteren wat je wanneer gaat eten. Planning is key!

Wat klanten zeggen over mij

Esther zelf is de grote kracht achter het feit dat ze je niet alleen inzage geeft in waar je lichaam en geest om vraagt, maar je ook echt verder op weg helpt. Ze is intrinsiek gemotiveerd om mensen een structurele oplossing voor gezondheidsklachten te geven en luistert, bevraagt, analyseert en gebruikt haar brede kennis op het gebied van gezonde voeding, orthomoleculaire supplementen en ontspanning om je lichamelijk en geestelijk weer op de goede weg te krijgen. Haar adviezen laat ze aansluiten bij het leven dat cliënten leiden, waardoor het naadloos in te passen is en het gemakkelijk onderdeel wordt van een routine. Dankzij Esther voel ik me weer energieker en mezelf.

Hanneke

Esther heeft me onder meer geholpen om mijn denkpatroon te veranderen, waardoor het gezonde eten nu voelt als “omdat ik het graag wil” in plaats van “omdat het moet”. Zoals altijd gaat het om balans: 80-20 is prima. Heel blij ook met haar recepten. Het super eenvoudig te maken bananenbrood is hier favoriet! Kortom zeer tevreden!

Ingrid

Door het voedingsadvies van Esther eet ik gevarieerder en veel minder suiker. Ik voel me frisser/fitter en heb geen last meer van stress.

Helen

Veelgestelde vragen

Jij woont in Frankrijk en ik woon in Nederland, is dat een probleem?

Nee hoor, in tegendeel. Mijn klanten komen vanuit binnen- en buitenland en ik werk zowel voornamelijk online (m.u.v. retreats). Dat scheelt voor jou alvast energie en reistijd. Bloedafname is altijd bij een prikpunt in jouw woonomgeving (we werken met een landelijke netwerk).

Hoe werkt zo’n bloedtest eigenlijk?

No worries, er gaan geen liters bloed vloeien ;-). Het is een standaard procedure om bloed af te nemen voor het laboratorium onderzoek. Bloedafname kan door heel Nederland bij gecertificeerde prikpunten.

Ik wil graag gebruik maken van dit aanbod, maar pas later starten. Kan dat?

Natuurlijk is dat mogelijk. Mocht je momenteel bijvoorbeeld bezig zijn met een revalidatie traject, dan raad ik je sowieso aan om dat eerst af te ronden. Anders gaan er teveel zaken naast elkaar lopen en dat is niet handig.

Is er een vergoeding via de zorgverzekering mogelijk?

Ik werk niet samen met zorgverzekeraars, er is dus geen vergoeding mogelijk. Hier heb je naar mijn idee ook niets aan. Het werken met zorgverzekers levert voor mij als coach namelijk de nodige rompslomp aan administratieve handelingen op. Die kosten zou ik moeten door berekenen in het programma, waardoor dit voor jou fors duurder wordt. Dus uiteindelijk hebben we hier beiden niet aan, zeker niet omdat de vergoedingen via zorgverzekeraars steeds verder worden ingeperkt.

Ik twijfel of ik dit moet doen (met welke reden dan ook)

Misschien twijfel je nog om in te stappen. En dat snap ik, ik stap zelf ook niet overal ‘zomaar’ in. Twijfel komt vaak voort uit onduidelijkheid, mocht dit bij jou ook het geval zijn mail me dan gerust nog even.

Soms komt twijfel ook voort uit angst. En dan wil ik je bij deze vragen: Angst waarvoor? Wat heb je te verliezen? Dagelijks pijn, eeuwige vermoeidheid en je slechte slaappatroon.. Voor de rest van je leven?? Angst is een slechte raadgever. Ik zou je dan ook aanraden om eens na te denken over de volgende vraag:

Wat als het óók voor jou werkt?

Wat als het je wél brengt waar je zo naar verlangt? Denk dus goed na of de angst om te blijven zitten waar je nu zit of de angst om te springen groter is. En allebei is voor mij ok :-).

Je kunt dit ook in 3 termijnen van € 350 betalen.