Regie over je fibromyalgie

Minder pijn. Meer energie. Beter slapen.

In 12 weken de grip op je lijf én leven terug!

Je hebt al een tijd last van fibromyalgie. Artsen kunnen je niet echt helpen, behalve met het voorschrijven van pijnmedicatie.

En nu dan? Hoe krijg je de grip op je leven weer terug?

Je hebt helemaal geen zin om aan de zijlijn te staan, maar wilt volop deelnemen aan alles wat het leven de moeite waard maakt!

Pak de regie over je fibromyalgie!

Je leven wordt beheerst door fibromyalgie. Dagelijks kamp je met heftige pijnklachten en chronische vermoeidheid, waardoor je enorm wordt beperkt in je mogelijkheden. Werken is een uitdaging, als je daar überhaupt nog toe in staat bent. De laatste nacht dat je hebt doorgeslapen en uitgerust wakker werd kun je je niet eens meer herinneren.

En dan hebben we het nog niet eens over de buitenwereld, want hoe frustrerend is het dat niemand lijkt te zien hoeveel je echt lijdt onder je fibromyalgie? Je durft jezelf bijna niet meer aan te kijken in de spiegel, omdat je weet wat er werkelijk schuilgaat achter je stoere ‘Ik red me prima hoor’ houding.. Is het dit het vooruitzicht voor de rest van je leven?

Je krijgt jeuk van ‘Leer er maar mee leven’

Wie heeft deze dooddoener eigenlijk bedacht? Het haalt je volledig uit je kracht en maakt van jou een slachtoffer dat je niet bent. Je wilt graag zélf de touwtjes in handen houden en invloed uit kunnen oefenen op je fibromyalgie en pijnklachten. Je hebt alleen geen idee hoe je de controle terug krijgt over je lijf en leven.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets levert echt het gewenste resultaat op. En daardoor zak je steeds verder weg het dal in en lijkt de weg naar boven een onmogelijke opgave. Met je laatste halfslachtige poging om wat aan je leefstijl te veranderen lijkt ook je laatste restje energie weg gespoeld te zijn.

Pak de regie over je fibromyalgie!

De muren waar jij tegenaan loopt, die zie ik bij heel veel van mijn klanten. Ik zie hoe hard je vecht tegen je fibromyalgie en pijnklachten, vermoeidheid, frustratie en andere vage gezondheidsklachten.

Maar het kan ook anders! Ik ga je leren hoe je kunt samenwerken met je lijf in plaats van tégen je fibromyalgie, zodat je af kunt rekenen met de pijn en weer volop energie hebt en zin in de dag. Dat lukt alleen in een intensief traject, want er is een hoop werk te doen. We gaan van jouw body en mind weer een stevig, solide bouwwerk maken, in plaats van een wankele ruïne. Ik bied je een structurele oplossing met blijvend resultaat.

Na afloop van Regie over je fibromyalgie heb je:

 • Minder pijn: Door onderliggende oorzaken aan te pakken en doelgericht bij te sturen bouwen we aan een betere balans en minder pijn
 • Meer energie: ‘s Ochtends uitgerust wakker worden en genoeg energie om je dag door te komen.
 • Beter slapen: In slaap vallen zodra je hoofd je kussen raakt en de hele nacht doorslapen. Zonder medicatie! (en ja, dat kan echt!)
 • Praktische leefstijl tools in handen om zelf de regie te voeren over je fibromyalgie. Je weet welke voeding jouw lichaam voedt (en welke extra klachten veroorzaken), welke vormen van beweging bij jou passen (en hoeveel) en welke belangrijke rol ontspanning speelt bij het beheersen van jouw fibromyalgie.

Regie over je fibromyalgie is echt iets voor jou als:

 • Je overtuigd bent van de kracht van een OERsterke leefstijl
 • Je klaar bent met symptoombestrijding, maar het onderliggende probeem bij fibromyalgie bij de wortel wilt aanpakken.
 • Je intensief wilt samen werken met een coach die jou snapt, maar je ook een schop onder je kont geeft als dat nodig is.
 • Je bereid bent om soms even door de zure appel heen te bijten, als het einddoel dat meer dan waard is.
 • Je vol plannen zit voor de toekomst en je die niet wilt laten beperken door fibromyalgie.
Ja, ik wil Regie over mijn fibromyalgie!

Helaas is inschrijven momenteel niet mogelijk

Omdat het om een vrij intensieve periode gaat, waarin we elkaar vaak zullen spreken en de lijnen kort zijn, wil ik daarbij alleen met mensen werken die er, net als ik, voor de volle 200% voor gaan.

Daarom is Regie over je fibromyalgie niet zo geschikt als je:

 • Je comfortabel voelt in je slachtoffer rol en liever op de bank blijft zitten
 • Je klagen tot ware kunst hebt verheven en je glas altijd half leeg is
 • Je niet bereid bent om zelf de inspanning te leveren die nodig is
 • Je bang bent om out of the box te gaan en liever op gebaande paden loopt

En begrijp me niet verkeerd, niets aan de hand als dit niet bij je past. Er leiden tenslotte meer wegen naar Rome, maar dan loopt jouw weg niet via mij. En dat is helemaal prima, maar dan kunnen we ons beiden beter de moeite besparen 🙂 .

‘Ik ga het nog even zelf proberen’

Prima, maar hoe lang blijf je nog in die illusie geloven? Tot je straks, net als ik ooit, compleet door je hoeven zakt en nauwelijks meer in staat bent om de deur uit te gaan? Tot je zo opgebrand bent dat zelfs het knipperen van je ogen nog moeite kost? Tot je iedere dag de pijnstillers naar binnen mikt alsof het smarties zijn en je er compleet van afhankelijk bent? Wat heb je dan bereikt? Precies, helemaal niets.. Behalve dan dat de fibromyalgie als een tornado door je lijf heen raast en het dal steeds dieper lijkt te worden. En het nog lastiger is om de weg terug naar boven te vinden.

Ik zou het echt eeuwig zonde vinden als je het zover laat komen. Want ik gun jou het allerbeste! Ik begrijp best dat je nu heel moedeloos voelt en de energie niet hebt om iets nieuws te proberen. Maar als je doet wat je altijd doet, dan krijg je wat je altijd kreeg. En zo verandert er dus nooit iets. Doorbreek je vicieuze cirkel en pak de controle over je lijf én leven terug. Het kan echt!

Al vele mensen gingen je voor! Zij zeggen over het werken met mij:

“Ik voel me zoveel beter! En zelfs de pijnklachten in mijn handen zijn verdwenen.”

“Door het voedingsadvies van Esther eet ik gevarieerder en veel minder suiker. Ik voel me frisser/fitter en heb geen last meer van stress.”

Helen

“De behandeling die afgestemd werd op de uitslag van de bloedtest zorgde direct voor een vermindering van een deel van de klachten. Heel fijn. Kortom zeer tevreden!”

Ingrid

“Esther laat haar adviezen aansluiten bij het leven dat cliënten leiden, waardoor het naadloos in te passen is en het gemakkelijk onderdeel wordt van een routine.”

Hanneke

“Ik heb voor verschillende soorten voeding intoleranties en doordat ik jaren lang eigenwijs door ben blijven gaan was dit een groot probleem geworden. En kreeg ik de rekening. Nu voel ik mij fitter, gezonder en sterker dan ooit. En dat heb ik mede te danken aan Esther Barkey die mij hiermee heeft geholpen. Esther mijn dank is groot, dit was de beste investering ever!”

Kelly

Ben jij er klaar voor om de grip op je leven terug te pakken?

Ja, ik wil Regie over mijn fibromyalgie en ik betaal in 1 keer
Ja, ik wil Regie over mijn fibromyalgie en ik betaal in 3 keer

Helaas is inschrijven momenteel niet mogelijk

Wat krijg je allemaal bij Regie over je fibromyalgie?

 • Intake op basis van vragen formulier dat je vooraf invult (duur 90 minuten)
 • Bloedonderzoek (ruim 120 checkpunten)
 • Persoonlijk Actieplan van ruim 25 pagina’s, met door mij samengestelde adviezen voor jou op basis v.d. intake en uitkomsten bloedonderzoek. Verder vind je in jouw Persoonlijke Actieplan enorm veel verdiepende achtergrond informatie.
 • Doornemen Persoonlijk Actieplan (duur 90 minuten). Ik neem uitgebreid alle resultaten en persoonlijke adviezen met je door. Ik laat je ook de onderlinge verbanden zien, waardoor je begrijpt waardoor bepaalde klachten ontstaan. En natuurlijk gaan we ook uitgebreid in op al jouw actiepunten voor de komende tijd!
 • 3 voortgangsconsulten (duur 45 minuten)
 • Voedinglijsten (t.w.v. € 27), hierin vind je overzichtelijk bij elkaar welke groente/fruit, eiwitten en vetten jouw lichaam op de juiste manier voeden en hoe je een goed menu voor jezelf samenstelt. Als extra bonus ontvang je hierbij ook een handige maaltijdplanner, waarin je overzichtelijk kunt noteren wat je wanneer gaat eten. Planning is key!
 • En natuurlijk heb ik ook een goedgevulde goodiebag voor je met allemaal toffe cadeautjes! 🙂
Ja, ik wil Regie over mijn fibromyalgie en ik betaal in 1 keer
Ja, ik wil Regie over mijn fibromyalgie en ik betaal in 3 keer

Helaas is inschrijven momenteel niet mogelijk

Heb je nog vragen? Wellicht vind je je antwoord in de Veelgestelde vragen

Mocht je een ander vraag hebben, neem dan gerust even contact met me op. Ik help je graag!