Ben jij een vrouw met fibromyalgie?

En wil je de grip op je lijf en leven weer terug?

Ik ben Esther Barkey-Jansen als Master OERsterk Coach ben ik expert in de preventieve leefstijlgeneeskunde. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van fibromyalgie, want jarenlang kampte ik met heftige pijnklachten en chronische vermoeidheid. Ik weet dus als geen ander hoe de pijn alle energie uit je weg kan trekken (zowel fysiek als mentaal). Maar ik weet ook dat een OERsterke leefstijl hét verschil kan maken, ook voor jou!

Daarom heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van vrouwen met fibromyalgie. Een uitgekiend en bewezen aktieplan kan ook jou helpen naar minder pijn, meer energie en beter slapen.

Zo krijg jij de grip op je lijf én je leven weer terug!

Feniks-Vitaal-Master-OERsterk-Coach-Esther-Barkey-fibromyalgie

Jij komt vast niet zonder reden op deze pagina gok ik zo maar ;-).

Herken je dit?

  • Na jarenlang tobben en vele onderzoeken heb je het etiket ‘fibromyalgie’ opgeplakt gekregen. Maar behalve een recept voor pijnstillers kan je arts eigenlijk verder weinig voor je doen. Je voelt je stuurloos en bent de controle op je lijf en leven compleet kwijt.
  • Je hebt dagelijks last van pijnklachten, al is het altijd weer een verrassing waar ze nu weer op zullen duiken. De pijn kan soms zo verlammend werken, dat je je dagen futloos onderuit gezakt op de bank door brengt, terwijl buiten het ‘echte’ leven gewoon doorgaat. Maar dan zonder jou…
  • Je hebt last van een eeuwig knagend schuldgevoel. Als je wéér een afspraak af moet zeggen, knapt je humeur daar ook al niet bepaald van op. Je voelt je moedeloos.
  • Je leven bestaat uit constant op een dun koord balanceren en net als je denkt dat je het snapt, dan val je er vanaf en vlamt de pijn weer stevig op. Kun je weer opnieuw beginnen. Maar hoe dan? Je hebt geen idee meer wat je zelf nog kunt doen om de klachten van je fibromyalgie te verminderen.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je niet langer de speelbal bent van die grillige fibromyalgie klachten? Maar zelf in charge bent over je lijf en leven?
  • Weer eens heerlijk zou doorslapen? Gewoon de hele nacht slapen, zodat je je de volgende ochtend weer fit en uitgerust voelt.
  • Je genoeg energie hebt om weer leuke dingen te gaan ondernemen? Heerlijk even naar het bos of een bakkie doen bij een vriendin. Maar dan zonder dat je hierna de rekening gepresenteerd krijgt.
  • Minder wordt belemmerd door pijn? En als je dan eens een offday hebt, je precies weet wat je moet doen om daar mee af te rekenen?