Feniks-Vitaal-OERsterk-Coach-leefstijl-preventie-voor-bedrijven-werkgevers-werknemers

Word OERsterk op het werk!

Minder verzuim.

Meer productiviteit.

Tevreden medewerkers.

De cijfers liegen er niet om:

  • Jaarlijks betalen werkgevers € 3,1 miljard aan werkstress gerelateerde verzuimkosten en dat bedrag stijgt nog steeds!
  • Jaarlijks krijgen 1 miljoen mensen te maken met een burn-out. Gemiddeld bent u een medewerker met een burn-out zo’n 290 dagen kwijt.*
  • Ruim 53% van alle Nederlanders heeft overgewicht wat het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en andere welvaarziekten aanzienlijk vergroot.

De vraag wanneer u als bedrijf met hoge verzuimkosten te maken krijgt is niet of, maar wanneer. Een verzuimdag kost u gemiddeld € 250 per dag*, maar dat is exclusief de kosten voor productie verlies en extra werkdruk voor de collega’s. Kortom, de kosten rijzen al snel de pan uit!

Steeds meer werkgevers zijn zich bewust van de invloed die zij kunnen uitoefenen op de gezondheid van hun medewerkers. Tenslotte verblijven mensen een groot deel van hun dag (en leven) op de werkvloer.  U kunt daarom als werkgever een belangrijke schakel zijn: voorkomen is beter dan genezen!

*Blijkt uit onderzoek van Arboned

Hoe zou het zijn als u kunt voorkomen dat een medewerker langdurig ziek wordt?

Als u een praktische leefstijl tool kunt inzetten, waarmee medewerkers kunnen kiezen voor de juiste zelfzorg en tijdig kunnen bijsturen als het gaat om hun fysieke en mentale welzijn? Dat biedt voor zowel werkgever als medewerkers vele voordelen!

Het GezondheidsPaspoort biedt een heldere check én verkleint uw risico’s!

Met het GezondheidsPaspoort bieden we een waardevolle APK voor de gezondheid. Op basis van bloedwaardes en uitgebreid onderzoek kunnen we de huidige gezondheidsstaat nauwkeurig in kaart brengen. En dan begint de reis: de reis naar meer vitaliteit en een beter leven!

Als OERsterk Coach ben ik in staat om met dit paspoort een zeer doelgericht persoonlijk maatplan voor uw medewerker te maken. Het geeft helder weer wat de huidige stand van zaken is en waar hij/zij zich kan verbeteren of versterken. Het doel is om het leven van uw medewerker beter te maken door middel van de juiste zelfzorg op het gebied van ontspanning, voeding en beweging.

Met OERsterk willen we een gezondheidsvirus verspreiden, waarin leefstijl en preventie centraal staan. Het is ons gezamenlijke doel om jaarlijks één miljoen mensen te begeleiden naar een beter leven.

Is je leven je lief, werk dan preventief!

Feniks-Vitaal-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Koop-Gezondheidspaspoort

Uw winst als werkgever?

Minder ziekteverzuim: Voorkomen is beter dan genezen! Ziekteverzuim brengt hoge kosten met zich mee en de begeleiding van zieke medewerkers kost veel tijd. Buiten dat, als de oorzaak niet wordt aangepakt, blijft het dweilen met de kraan open.
Meer productiviteit: Een uitgebalanceerde leefstijl zorgt voor rust en focus in het hoofd en in het lichaam. Hierdoor kunnen uw medewerkers optimaal presteren en produceren.
Tevreden medewerkers: Als u aandacht besteedt aan leefstijl preventie op de werkvloer zorgt dit voor sociale verbinding. Uw medewerkers voelen zich vertrouwd en veilig, wat ten gunste komt aan het terug dringen van chronische stress. Mensen zijn sociale wezens en hebben behoefte aan connectie, ook bij/met hun werkgever.

En misschien wel de fijnste bonus? Dat u als werkgever weer rustig kunt slapen en zich niet druk hoeft te maken om torenhoge verzuimkosten en verlies in productiviteit. En dat is onbetaalbaar!

Feniks Vitaal: leefstijlcoach voor op het werk!

Feniks Vitaal is u graag van dienst om het GezondheidsPaspoort te integreren bij uw bedrijf. Als Master OERsterk Coach werk ik dagelijks met mensen die hun gezondheid willen verbeteren met behulp van de juiste zelfzorg. Mijn specialisatie is de uitputtingsziekte fibromyalgie, maar ik begeleid ook mensen met burn-out klachten of die graag wat kilo’s willen verliezen.

Daarnaast help ik bedrijven en organisaties die het welzijn van medewerkers hoog in het vaandel hebben staan om ook op de werkvloer een gezond werk- en leefklimaat te creëren met behulp van leefstijl preventie.

Landelijk netwerk OERsterk Coaches
Waar nodig kan ik terug vallen op een landelijk netwerk van OERsterk Coaches. Inmiddels zijn we met zo’n 400 preventieve leefstijlgeneeskunde experts dagelijks actief bezig om impact te maken en Nederland groener en gezonder te kleuren.

Dit maakt het mogelijk om ook op grote schaal leefstijlpreventie te kunnen integreren, ook bij grote organisaties of verschillende vestigingen. Zo kunnen we samen in korte tijd grote stappen zetten, om de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers te vergroten en uw verzuimkosten terug dringen!

Wilt u meer weten over het GezondheidsPaspoort en hoe u hiermee leefstijl preventie kunt integreren in uw bedrijf?

Vraag dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ik vertel u er graag alles over!

Met vitale groet,

Esther Barkey

Wist u dat de kosten voor het GezondheidsPaspoort in aanmerking komen voor aftrek via de WKR?

Op de website van de Rijksoverheid kunt u hier meer over lezen. Informeer hiernaar bij uw accountant, ieder bedrijf en situatie is tenslotte anders!

Feniks-Vitaal-Master-OERsterk-Coach-Esther-Barkey-fibromyalgie
  • Alleen volledig ingevulde formulieren dingen worden in behandeling genomen.
  • Lees in onze Privacy Verklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens