Deze blog over fibromyalgie zit al een tijdje in mijn hoofd, maar gaat me zeker een hoop volgers kosten. En dat is helemaal ok. Als jij jezelf herkent in het type ‘excuus Truus’, dan kun je beter nu stoppen met lezen, want ik ga een flinke storm ontsteken. Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb 😉

Speel jij de fibromyalgie wedstrijd mee?

Als je net weet dat je fibromyalgie hebt, ga je meestal op zoek naar informatie. Al snel stuit je dan op allerlei lotgenoten groepen en fora, waar van alles te vinden is aan kennis en ervaring. En dat kan zeker zinvol zijn. Maar neem niet alles voor waarheid aan en zeker met een korreltje zout. Want als je bekend bent met dit soort groepen, dan herken je dit vast ook wel.

Iemand die net de diagnose fibromyalgie heeft gekregen vraagt om advies, bijvoorbeeld over pijnstillers. Als ik zo’n vraag zie gaat mijn nekhaar al overeind, omdat ik weet wat er daarna gebeurt. En ja hoor… Los gaan de internethelden, met het opbieden van wie de ergste pijn heeft, de zwaarste pijnstillers slikt, de grootste cocktail, wekelijks aan een ketamine infuus ligt enz enz. En de allerergste? Van die slachtoffers met ‘ruime ervaring’ die alles en iedereen gaan verbeteren dat zij dat al geprobeerd hebben en dat ‘niets’ helpt bij fibromyalgie.

Sinds wanneer is fibromyalgie een wedstrijd?? Mocht je nog enige hoop hebben gehad, dan is die bij deze vakkundig weggevaagd.. En rest je een groot zwart gapend gat dat fibromyalgie heet..

Ben jij een winnaar of een verliezer?

Misschien herken je jezelf wel in het type ‘opbieder’? Voelt het onderin de put stiekem wel lekker comfortabel voor je en is dit voor jou een prima excuus om moeilijke situaties in het leven te ontwijken..? Misschien denk je nu kak, dit gaat over mij… en voel je je een beetje betrapt…

Vraag jezelf dan eens af of daarmee nu een winnaar of een verliezer bent?

En let op, dit is geen oordeel he! Ik wil je alleen vragen om eens bewust te kijken naar je eigen gedrag. En hoe je jezelf daarmee tot slachtoffer maakt. Je bent trouwens echt niet de enige die dit (on)bewust doet, maar vraag jezelf dan wel af of je hier nu daadwerkelijk mee geholpen bent.

Leefstijl werkt bij fibromyalgie, óók voor jou!

Ben jij ook zo’n type dat ‘alles’ al geprobeerd heeft? Weet je het zeker, écht álles? Dan wil ik je bij deze uitdagen! Niet alleen ikzelf, maar ook mijn tientallen klanten bewijzen namelijk keer op keer dat leefstijl het antwoord is dat je zoekt. Minder pijn, meer energie en beter slapen zijn voor iedereen haalbaar, ook voor jou en zeker ook bij fibromyalgie!

Hoe kan ik leefstijl voor me laten werken?

Allereerst: door je open te stellen, je mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Door ‘kan ik niet’ lekker op het kerkhof te laten liggen en ‘weet ik niet’ en ‘excuus Truus’ er naast te leggen. Die heb je niet nodig, want ik heb iets tofs voor je! Een handige easy-peasy manier om kennis te maken met een OERsterke leefstijl!

10-daagse Challenge Fibromyalgie & Leefstijl

Van 10 t/m 21 mei organiseer ik een 10-daagse Challenge waarin Fibromyalgie & Leefstijl centraal staan. Hierin laat ik je stap voor stap zien hoe je zelf met leefstijl aan de slag kunt om je fibromyalgie te verminderen.

Je ontvangt dagelijks een email van mij met handige informatie en een dagopdracht. We kijken hierbij naar voeding, ontspanning, leefstijl en mindset, met makkelijk in te voeren aanpassingen.

Verder ontvang je twee handige weekmenu’s die je laten kennismaken met een OERsterk voedingspatroon met voldoende groenten, eiwitten en gezonde vetten. Uiteraard inclusief recepten en boodschappenlijstje 😊.

Ook krijg je een handig werkboek met verdiepende informatie en opdrachten, waarin je ook je eigen doelen en voortgang kunt bijhouden. En je krijgt toegang tot mijn speciale Fibromyalgie & Leefstijl Facebookgroep, waar je ook je vragen kwijt kunt en elkaar kunt motiveren.

Ok klinkt gaaf, ik wil mee doen! En nu?

De 10-daagse Challenge Fibromyalgie & Leefstijl vindt plaats van 10 t/m 21 mei 2021 en is inclusief:

 • 10 dagen lang een inspiratie mail (van ma t/m vr) met praktische informatie en een dagopdracht
 • Handig werkboek waarin je de dag opdrachten kunt maken en je voortgang kunt bijhouden
 • Twee weekmenu’s met eenvoudige recepten en inclusief boodschappenlijstje
 • Toegang tot mijn besloten facebook groep Fibromyalgie & Leefstijl
 • 3 live’s in mijn besloten facebookgroep, exclusief voor deelnemers aan de Challenge

Wat levert het me op?

 • Minder pijn
 • Meer energie
 • Beter slapen
 • Meer rust in lijf en hoofd
 • Betere focus en concentratie
 • Kennis en inzicht van belangrijke sleutelsystemen in je lichaam
 • Versterking van je immuunsysteem
 • Activatie zelfherstellend vermogen
 • Oh en last but not least: 10 dagen lang samen optrekken met een positieve no nonsense Master OERsterk Coach én een groep gelijkgestemden die je energie geven in plaats van je de put in praten! 🙂

Jouw investering?

Slechts € 24,95! Reserveren kan via de shop.

*Let op: Je ontvangt na je bestelling een bevestigingsmail met praktische info. Toegang tot de besloten Facebookgroep wordt verleend na 8 mei (i.v.m. voorbereidingen).