Jaaa, superleuk dat je meedoet aan mijn Masterclass!

Ik heb super veel zin om deze masterclass aan jou te mogen geven. Dat wordt een uurtje vol eyeopeners en wellicht wat ‘subtiele’ wake-up calls 😉. 

Klik deze pagina nog niet weg. Ik heb iets belangrijks met jou te delen over de masterclass en een speciaal aanbod, dat je ALLEEN hier kunt krijgen.

Kijk en lees even mee.

Om zeker te weten dat je bij de masterclass kunt zijn, mag je het volgende doen:

Check even of je de bevestigingsmail hebt ontvangen. Mogelijk zit deze in je spambox. Om geen reminders of de link naar de Masterclass te missen, is het handig dat je mij even contactpersoon maakt. Dan mis je niks 🙂

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Mail me dan even via info@feniksvitaal.nl en dan lossen we het voor je op.

Zet de datum en tijd van de masterclass alvast in je agenda. Dan loop je ook niet het risico op dubbele afspraken en dat je belangrijke info mist. Je geeft je tenslotte niet voor niets op.

Nog even over dat speciale aanbod…

Ik zou je het liefst direct op weg helpen naar een relaxter leven zonder opgejaagd gevoel en malend hoofd als je ‘s avonds in bed stapt.

Daarom heb ik iets tofs voor je, waarmee je vandaag nog kunt starten om te werken aan minder stress en meer energie.

Herken je dit?

 • Zodra je wakker wordt voel je je opgejaagd. Hierdoor begin je accuut te rennen om op tijd de deur uit te zijn

 • Doordat je werkdag is ramvol gepland, vergeet je vaak te pauzeren en schiet de lunch er regelmatig bij in.

 • Je hebt van alles te doen op de dag, maar je concentratie is soms ver te zoeken. Daardoor voel je je nog gestresster, want je hebt deadlines te halen..

 • ‘s Avonds plof je compleet gesloopt in bed, je bent doodmoe van dat gejakker de hele dag. Maar in slapen vallen gaat moeilijk, want je hoofd blijft maar malen.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen last van chronische stress. Hierdoor raakt je zenuwstelsel uitgeput en werkt het de samenwerking tussen het stress- en rust systeem niet goed meer.

Het gevolg? Een heulll kort lontje, vermoeidheid, PMS, slecht slapen, buikpijn, darmklachten of hoofdpijn.

Of anders gezegd: Als de ‘tijger’ (lees: stress om financiën, werk, partner of sociale druk) allang weg is, zit jij nog met angst en beven boven in die boom te schuilen.

Gaat daar een belletje rinkelen??

Pak je pauze challenge!

Tijd dus voor actie in de taxi! Voorkomen dat je stresslevel snel (te) hoog oploopt in je dag.

Hoe?

Door regelmatig mini pauzes te nemen. Even alles wat je aan het doen bent loslaten en kort je hoofd en lichaam weer tot rust brengen. In slechts 2 minuten!

Dat lijkt misschien nutteloos, maar de gezondheidsvoordelen zijn wetenschappelijk bewezen.

Het tussentijds verminderen van stress prikkels heeft een langdurig positief effect op je gezondheid.

Wil jij:

 • Minder stress? Hierdoor loop je niet de hele dag met zo’n opgejaagd gevoel rond en voel je je een stuk vrolijker
 • Meer focus? Hierdoor krijg je veel meer gedaan in minder tijd, waardoor je fluitend de dag door fietst.
 • Betere prestaties? Door rust te pakken houdt je overzicht, waardoor je beter kunt presteren dan dat je als een kip zonder kop rond rent.
 • Positiever gevoel? Na afloop van je werkdag voel je je voldaan, waardoor het ‘s avonds thuis ook nog gezellig is aan de eettafel.
 • Minder conflictgevoelig zijn? Als jij relaxter bent doordat de stress niet zo hoog oploopt, kun je veel rustiger blijven en belandt je minder snel in een conflict.
 • Meer energie? Stress kost bakken met energie, die kun je veel beter gebruiken voor andere dingen.

Dan is deze challenge echt iets voor jou!

Met de 3-daagse challenge Pak je pauze ben ik 3 dagen lang jouw ‘cheerleader’. Je ontvangt in totaal 15 verschillende mini pauzes, zodat je kunt variëren met het luisteren naar audio, het doen van een korte ademhalingsoefening of iets creatiefs/praktisch.

Om je stresslevel in de gaten te houden, kun je het beste minimaal ieder uur een mini pauze inlassen. Zet daarom een melding op je telefoon of desktop aan, zodat je er aan wordt herinnerd. Want voor je het weet laat je je meeslepen in de ratrace en vliegt de ochtend om.

Na die 3 dagen heb je ongetwijfeld ontdekt wat voor jou prettig werkt en wat niet. Zo kun je jouw persoonlijke mini pauzes voor je laten werken en ervoor zorgen dat je stress niveau binnen de perken blijft.

Hierdoor blijf je relaxter en beter gefocust, waardoor je betere prestaties levert en aan het einde van de dag met een voldaan gevoel je werkdag afsluit. Je hebt daardoor nog genoeg energie over om het thuis ook nog gezellig te hebben samen.

Dit is hoe het werkt

 • Na aanschaf ontvang je een mail met daarin direct alle materialen voor dag 1.
 • De twee opvolgende dagen ontvang je ‘s ochtends een mail van mij met daarin de audiofile, ademhalingsoefening en dagelijks 3 extra opdrachten of ideeën voor die dag.

Deelname aan Pak je pauze challenge kost voor jou slechts 7,- incl. BTW (in plaats van 15,00).

Wat klanten zeggen over mij

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover. Maar dát veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen. Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echte aanrader, dus!

Ruth

Esther is echt een topper! Dat je lijf zo kan reageren op bepaalde voedingstoffen. Mijn energielevel is enorm verbeterd. Ook de duidelijkheid van Esther had ik echt nodig om minder perfectionistisch te zijn. “Er gaat niemand dood van een vieze keukenvloer” 😊

Galinda

Esther heeft me onder meer geholpen om mijn denkpatroon te veranderen, waardoor het gezonde eten nu voelt als “omdat ik het graag wil” in plaats van “omdat het moet”. Zoals altijd gaat het om balans: 80-20 is prima. Heel blij ook met haar recepten. Het super eenvoudig te maken bananenbrood is hier favoriet! Kortom zeer tevreden!

Ingrid

Al tijden voelde ik me niet echt goed, wat negatief en moe en ik had ook lichamelijk klachten. Het fijne van Esther is dat ze heel nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, met andere woorden probeer je er zoveel mogelijk aan te houden, maar voel je niet schuldig als het een keer niet lukt. Dat is erg motiverend.

Monica

Esther zelf is de grote kracht achter het feit dat ze je niet alleen inzage geeft in waar je lichaam en geest om vraagt, maar je ook echt verder op weg helpt. Ze is intrinsiek gemotiveerd om mensen een structurele oplossing voor gezondheidsklachten te geven. Haar adviezen laat ze aansluiten bij het leven dat cliënten leiden, waardoor het naadloos in te passen is in je dagelijkse routine. Dankzij Esther voel ik me weer energieker en mezelf.

Hanneke
Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

Even voorstellen

Ik ben Esther Barkey en als Master OERsterk Coach is het mijn missie om vrouwen te laten zien hoe ze zelf de regie kunnen pakken over hun gezondheidsklachten met behulp van een natuurlijke leefstijl.

Zelf kreeg ik de diagnose fibromyalgie toen ik begin 30 was. Bizar hoe je leven compleet veranderd als je ziek bent. De pijn en fysieke klachten zorgden voor slapeloze nachten en chronische vermoeidheid.

Het roer moest dus om, want ik nam geen genoegen met een leven vanaf de zijlijn. Het was me al snel duidelijk dat artsen me niet verder konden helpen en dus ben ik zelf op onderzoek uit gegaan.

Lang verhaal kort: ik ontdekte dat je kunt samenwerken mét je lichaam in plaats van tégen allerlei symptomen.

Door het aanpassen van mijn leefstijl, anders te gaan eten, te zorgen voor meer ontspanning, meer te bewegen was ik binnen een jaar van mijn gezondheidsklachten af en had ik weer energie voor tien. Lees hier mijn hele verhaal

Inmiddels ben ik al vele jaren volledig klachtenvrij en is mijn leven 180 graden gedraaid. Van dagen vol pijn en 0,0 energie me door de dag slepend naar een leven vol avontuur op onze boerderij in Frankrijk waar ik met volle teugen geniet van alles dat ik de moeite waard vind :-).

Als dit voor mij werkt, dan werkt het ook voor anderen. En daarom help ik met alle liefde andere vrouwen om leefstijl ook voor hen te laten werken. Met simpele stappen en zonder ingewikkeld gedoe. Dat mijn methode werkt bewijzen de tientallen vrouwen die nu ook weer genieten van een klachtenvrij leven vol energie.