Online Masterclass

Van overleven naar écht leven!

3 praktische stappen voor meer energie en minder stress

Donderdag 26 oktober 11:00 – 12:00

Naam(Vereist)

Je droomt er vaak van…

Gezellig samen aan tafel genieten van een heerlijke maaltijd, terwijl je kids giechelend vertellen over hun belevenissen die dag. Er wordt volop gelachen en na het eten doen jullie nog even een spelletje voordat de kinderen naar bed gaan.

Je partner en jij kijken elkaar tevreden aan: ‘Dat hebben we toch mooi voor elkaar samen!’

Je zit goed in je vel en loopt fluitend je dag door. Je geniet volop van je gezin, je werk en fijne familie en vrienden geven je een tevreden en voldaan gevoel. En ondanks dat je al jaren samen bent met je partner, spatten de vonken tussen jullie er nog regelmatig vanaf!

De waarheid is een tikkeltje anders..

Want zodra je ’s ochtends opstaat sta je AAN! Je hoofd zit direct vol met je to-do lijst voor die dag en je begint gelijk te haasten. Even later snauw je tegen je kinderen dat ze op moeten schieten en na een slok koffie en met een boterham in je hand sjees je de deur uit.

Overdag loopt iedereen aan je kop te zeiken en ben je voortdurend brandjes aan het blussen. Op je werk, maar ook thuis loopt het allemaal bepaald niet op rolletjes.

Rond 15:00 knort je maag, want de lunch is er weer eens bij in geschoten. Geen tijd, dus onderweg naar je volgende afspraak prop je snel een mierzoete reep naar binnen. Zo duf als een konijn en maagzuur oprispend kijk je vermoeid op je telefoon, gelukkig je hoeft nog maar een uurtje..

Je leven is snel en vluchtig

Ondertussen bestel je snel de boodschappen tussendoor, zodat je in de winkel niet meer hoeft na te denken wat je zult gaan eten en vlot door kunt naar de volgende pitstop. Toch nog maar wat extra kant-en-klare happen in je winkelmandje, want koken schiet er vaak bij in. Lekker makkelijk!

’s Avonds ben je gesloopt en plof je met stevige hoofdpijn lusteloos op de bank. PING! Kak, weer een collega die nog wat van je moet. Je stuurt nog snel een mailtje de deur uit en daarna ga je naar bed.

In slaap vallen lukt je niet echt, je ligt maar te woelen en je hoofd blijft continu malen. Over wat je morgen allemaal moet doen en waar je vandaag in gefaald hebt. De laatste tijd bekruipt je ook steeds vaker het ‘Is dit het nu?’ gevoel.

Als een hamster ren je rond in je rad. Altijd druk en nooit tijd voor jezelf om te ontspannen. Altijd onderweg naar het volgende en nooit echt aanwezig in het moment.

Leuk dat je ambitieus bent hoor, maar wordt je hier nu écht gelukkig van?

Want de laatste tijd krijg je steeds meer van die vervelende klachten. Regelmatig hoofdpijn, dat kun je nog wel oplossen met een pijnstiller (of 2…) zodat die geen roet in je planning gooit.

Maar dat opgejaagde gevoel, de onrust in je lijf en dat hoofd dat maar blijft malen, daar krijg je steeds meer problemen door.

Over je libido zullen we het maar niet hebben, want dat is al tijden tot ver onder het vriespunt gedaald. Jullie zijn allebei zo druk met de dagelijkse ratrace, dat er nog samen nog maar weinig te genieten valt. Laat staan tussen de lakens… Dus echt sexy voel je je allang niet meer.

Als bovenstaande herkenbaar voor je is, dan weet ik zeker dat je ook een of meerdere van deze gezondheidsklachten herkent:

 • Ernstige vermoeidheid / weinig energie
 • Darmklachten (obstipatie, pijn of diarree)
 • Buikklachten (opgeblazen gevoel, misselijkheid of buikpijn)
 • Pijn (gewrichtspijn, hoofdpijn, spierpijn)
 • Huidklachten (eczeem, acne, roodheid, jeuk)

Ennnnn? Bingokaart vol? 😉

Hoe lang wil je eigenlijk nog verder gaan op deze manier? Tot je echt compleet door je hoeven zakt en langdurig ziek thuis komt te zitten? En het je al teveel moeite kost om überhaupt je ogen open te houden, laat staan dat je nog ballen in de lucht kunt houden?

Ik heb een kleine wake-up call voor je:

 • 160.000 vrouwen per jaar belanden in een burn-out

 • 21.000 vrouwen per jaar krijgen een acuut hart-infarct

 • 35.000 vrouwen per jaar krijgen een depressie

 • Vrouwen vanaf 35 hebben een progressieve kans op één of meerdere chronische ziektes. Bij 35 is dat 45% kans, oplopend naar bijna 65% rond je 50e levensjaar

In bovenstaande aandoeningen spelen langdurige stress en verkeerde voeding en leefstijl een grote rol.

Ben jij de volgende??

Niet alleen je werk, maar ook je leven heeft een deadline!

Dat betekent wat mij betreft dat je er met volle teugen van moet genieten, in plaats van als een hysterische stresskip naar de eindstreep te racen..

Want laten we eerlijk zijn, wat levert al dat gejakker en gerace je op?

Helemaal niks, behalve dan uitgeputte bijnieren en een lichaam dat steeds verder aftakelt door de roofbouw die je pleegt..

Tijd voor een koerswijziging!

Je voelt aan alles dat je het anders wilt gaan doen. Het hoeft niet méér, méér, méér. Zeker niet als je nog harder moet gaan rennen. Het is tijd voor een leven met veel meer rust, meer balans en zónder vage klachten!

Hoe fijn zou het zijn als:

 • Je steeds vaker de opmerking krijgt dat je er zo stralend uit ziet? Je huid glanst en je ziet er gewoon goed uit.
 • Je geen last meer hebt van vervelende buik- of darmklachten, omdat je je lijf voedt met gezonde voeding in plaats van loze vulling?
 • Je door het leven gaat als het voorbeeld dat je graag voor je kinderen wilt zijn? Die met volle teugen geniet van het leven én van zichzelf en haar gezin de hoogste prioriteit maakt?

En hoe fijn zou het zijn, als je dagen zonder al teveel gestress en gedoe verlopen? Dat je ’s ochtends eerst rustig de dag opstart en de tijd neemt om te ontbijten en je tussen de middag geniet van de lunch die je ‘on the go’ hebt mee gepakt voor je het huis verliet?

Na het werk geen gestress of gedoe over wat je nu weer op tafel moet zetten, want dat is allemaal al geregeld. In een handomdraai zet jij een heerlijke, voedende maaltijd op tafel waar jullie met zijn allen van genieten. De kinderen vertellen honderduit over hun avonturen op school en jij kunt even lekker bijkomen van de dag.

Als de kinderen naar bed zijn heb je nog energie genoeg over om het met je partner gezellig te hebben. Zodra je begint te gapen vertrek je met een voldaan gevoel naar bed, waar je de hele nacht doorslaapt zonder te woelen of wakker te liggen.

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie (1)

Van overleven naar écht leven!

Een droom? Wat mij betreft een droomscenario, want ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om te stoppen met altijd in ‘standje overleven’ te staan en vol energie en zonder vage klachten van het leven te genieten.

In mijn masterclass Van overleven naar écht leven leer ik je met welke 3 stappen je zorgt voor meer energie en minder stress. Zonder ingewikkelde toestanden, want daar ben ik niet zo van!

Want ik zie je struggelen om alle ballen in de lucht te houden. En ook hoe je wanhopig de schone schijn probeert op te houden om aan het perfecte plaatje te voldoen, terwijl je jezelf steeds verder de vernieling in helpt. Heb je nog tandvlees over eigenlijk??

Kom op vrouw, je bent zoveel meer waard dan dat! Daarom laat ik je in deze Masterclass zien hoe je met 3 stappen kiest voor de juiste zelfzorg die leidt naar een leven met veel meer rust en je weer laat bruisen van energie.

Tijdens deze masterclass ga je ontdekken:

 • Welk ‘zand’ je zelf in je motor gooit, waardoor je nog meer onrust en stress creëert.
 • Hoe het komt dat je vermoeidheid in rap tempo verergert, waardoor je ’s avonds halfdood op de bank stort en slecht slaapt.
 • Wat je kunt doen om je stresslevel razendsnel te verlagen, waardoor je to-do lijst je niet langer de stuipen op het lijf jaagt

En ik leer je ook hoe je de grootste mindfuck allertijden tackelt!

Over Esther

leeg

Gepassioneerde ‘foodie’

Voeding die je lichaam voedt in plaats van vult, een lust voor het oog én de smaakpapillen is. Dat is mijn passie en ik leer je graag hoe jij voeding als medicijn kunt inzetten. Zonder ingewikkeld gedoe of uren in de keuken te staan!

Esther Barkey

Holistische Gezondheid

Als orthomoleculair gezondheidscoach help ik jou om de oorzaak van de oorzaak van jouw klachten te ontdekken. Mijn persoonlijke adviezen zijn concreet en praktisch, zodat je jouw gezondheid simpel en snel kunt versterken.

leeg

Master OERsterk Coach

De OERsterk methode biedt een holistische kijk op gezondheid met makkelijk toepasbare leefstijl interventies. De pijlers Ontspanning, Eten, (Regelmatig) beweging en Mindset bieden meer balans in je leven.

Wat klanten zeggen over mij

Praktische info

 • Wanneer: Donderdag 26 oktober

 • Hoe laat: 11:00-12:00

 • Waar: Online (dus lekker anoniem)

 • Kosten: Gratis

 • Replay: Ja, je kunt de masterclass nog 48 uur terug kijken.

Naam(Vereist)