Gratis Online Masterclass

OERsterk met fibromyalgie

Schrijf je direct in!
Ja, ik meld me aan voor de gratis Masterclass!

Herken je dit:

  • Pijn, elke dag weer! Fibromyalgie houdt je al jaren gevangen in heftige pijn. Om gek van te worden!
  • Met je hoofd wil je van alles doen, maar je lichaam staakt volledig. Het lijkt wel alsof je lichaam een compleet eigen leven leidt. Maar dan wel eentje die totaal levensmoe is.
  • Een arts heeft jou de sticker fibromyalgie opgeplakt. Maar wat betekent dat eigenlijk voor de rest van je leven, behalve een dagelijkse dosis pijnstillers?

Mijn naam is Esther Barkey en als Master OERsterk Coach én ervaringsdeskundige op het gebied van fibromyalgie begrijp ik jouw klachten als geen ander. Ooit kreeg ik namelijk zelf de diagnose fibromyalgie. Maar inmiddels ben ik al jaren klachtenvrij en voel ik me weer krachtig en vitaal. En dat gun ik jou ook! Daarom organiseer ik deze gratis Masterclass.

In mijn Masterclass OERsterk met fibromyalgie laat ik je zien hoe je de grip op je lijf en je leven weer terug pakt bij fibromyalgie. Ik geef je concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt en ik laat je zien hoe je de grootste valkuilen kunt vermijden.

En denk je nu dat je fibromyalgie verminderen met leefstijl onmogelijk is, think again!

Niet alleen ikzelf, maar vooral de vele vrouwen die ik afgelopen jaren heb begeleid, laten zien dat je fibromyalgie enorm kunt verbeteren door het aanpassen van je leefstijl. Dus wil jij ook minder pijn, meer energie en beter slapen, doe dan mee aan mijn gratis Masterclass OERsterk met fibromyalgie.

Aan het einde van de Masterclass:

  • Weet je hoe je je pijn kunt verminderen
  • Kun je direct mijn handige tools toepassen om je slaappatroon te verbeteren
  • Weet jij welke voeding je beter kunt laten staan, omdat deze je pijnklachten verergeren
Doe je mee? Geef je dan hieronder op!

De Masterclass is op

donderdag 3 februari om 14:00.

Zie ik je daar?

Schrijf je nu in voor mijn gratis online Masterclass!

Praktisch:

  • De Masterclass is online. Dus je kunt lekker relaxt met een kopje (salie)thee kijken vanaf de bank 🙂
  • De Masterclass duurt ongeveer 60 minuten. Er is ruimte voor het stellen van vragen tijdens de Q&A.
  • Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan kun je de Masterclass nog 48 uur terug kijken. Je ontvangt hiervoor na afloop een mail met link naar de replay.
Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl