Online Masterclass

Fitter met fibromyalgie

Schrijf je direct in!
Ja, ik meld me aan voor de Masterclass!

In deze Masterclass van ruim 60 minuten ontdek je waarom het veranderen van je leefstijl essentieel is om je fibromyalgie klachten te verminderen.

In Nederland hebben ruim 340.000 mensen last van fibromyalgie, hiervan is 90% vrouw.

Naast pijn zijn er nog een aantal klachten die vaak voor komen, zoals een slaapproblemen, chronische vermoeidheid, darmklachten, brainfog en andere mentale ongemakken.

Artsen kunnen meestal weinig doen bij fibromyalgie, behalve het uitschrijven van pijnmedicatie en je succes te wensen om ‘er mee te leren leven’.

Wat mij betreft is dit een gemiste kans, want je kunt juist heel veel doen om je fibromyalgie klachten te verminderen!

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik nam, nadat ik zelf de diagnose fibromyalgie kreeg, geen genoegen met een leven aan de zijlijn. Flikker toch op met je ‘Leer er maar mee leven’!

Het leven is veel te mooi om compleet krom van de pijn en vermoeidheid om de bank te liggen.

De realiteit is wel dat je dan zelf op zoek moet gaan in het doolhof van allerlei mogelijkheden aan therapieën, coaches en behandelmethodes. Zie daar maar eens de puf voor op de brengen als je vooral recordhouder plafondstaren bent..

Fibromyalgie klachten verminderen met behulp van leefstijl is zeker mogelijk. Je moet alleen wel precies weten wat je wel en wat je juist níet moet doen.

Want hoe zonde zou het zijn als je precies de verkeerde keus maakt en van de regen in de drup raakt. Of beter gezegd, nog dieper in de put glijdt en je dagen moedeloos op de bank slijt?

In mijn Masterclass Fitter met fibromyalgie:

  • Deel ik mijn succesformule waarmee ik niet alleen mezelf, maar ook vele andere vrouwen heb geholpen naar een klachtenvrij leven met fibromyalgie
  • Ontdek je hoe je zelf je gebrek aan energie in stand houdt
  • Welke mindfuck je moet doorbreken om in actie te komen
  • Hoe je leefstijl vóór je kunt laten werken, zónder ingewikkeld gedoe

Supertof als je erbij bent!

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

De Masterclass is op

donderdag 11 mei 2023 om 14:00.

Zie ik je daar?

Schrijf je nu in voor mijn online Masterclass!

Praktisch:

  • De Masterclass is online. Dus je kunt lekker relaxt met een kopje (salie)thee kijken vanaf de bank 🙂
  • De Masterclass duurt ongeveer 60 minuten. Er is ruimte voor het stellen van vragen tijdens de Q&A.
  • Mocht je er niet live bij kunnen zijn, dan kun je de Masterclass nog 48 uur terug kijken. Je ontvangt hiervoor na afloop een mail met link naar de replay.

>>>> N.B. Deze Masterclass is niet bedoeld voor coaches en/of zorgprofessionals. Heb je hulp nodig bij je behandeling, stuur me dan een mail.

Investering:

  • Voor je deelname vraag ik een kleine investering van € 11*. Dat doe ik omdat ik geloof in het principe: ‘If you pay, you pay attention’. Ik wil dat je echt in actie komt en niet dat je mee doet ‘voor de gezelligheid’.
  • Hiervoor deel ik een uur lang mijn orthomoleculaire kennis én praktijk ervaringen en succes verhalen op het gebied van fibromyalgie met je. Je kunt me ook je vragen stellen tijdens de Q&A.

*De opbrengst van deze Masterclasses doneer ik eenmaal per jaar (rond Kerst) aan een goed doel. Met je deelname aan deze Masterclass help je dus niet alleen jezelf, maar ook een ander! Ik hou van win-win situaties 🙂

Er is beperkt plek, dus schrijf je direct in als je mee wilt doen.

Schrijf je nu in voor mijn online Masterclass!

Even voorstellen

Ik ben Esther Barkey en als Master OERsterk Coach is het mijn missie om vrouwen te laten zien hoe ze zelf de regie kunnen pakken over hun gezondheidsklachten met behulp van een natuurlijke leefstijl.

Zelf kreeg ik de diagnose fibromyalgie toen ik begin 30 was. Bizar hoe je leven compleet veranderd als je ziek bent. De pijn en fysieke klachten zorgden voor slapeloze nachten en chronische vermoeidheid.

Het roer moest dus om, want ik nam geen genoegen met een leven vanaf de zijlijn. Het was me al snel duidelijk dat artsen me niet verder konden helpen en dus ben ik zelf op onderzoek uit gegaan.

Lang verhaal kort: ik ontdekte dat je kunt samenwerken mét je lichaam in plaats van tégen allerlei symptomen.

Door het aanpassen van mijn leefstijl, anders te gaan eten, te zorgen voor meer ontspanning, meer te bewegen was ik binnen een jaar van mijn fibromyalgie klachten af.

Inmiddels ben ik al jaren volledig klachtenvrij en is mijn leven 180 graden gedraaid. Van dagen vol pijn en 0,0 energie me door de dag slepend naar een leven vol avontuur op onze boerderij in Frankrijk waar ik met volle teugen geniet van alles dat ik de moeite waard vind :-).

Als dit voor mij werkt, dan werkt het ook voor anderen. En daarom help ik mijn klanten om leefstijl ook voor hen te laten werken. Met simpele stappen en zonder ingewikkeld gedoe.

Schrijf je nu in voor mijn online Masterclass!
Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie (1)