• Vind je het maken van een gezonde maaltijd maar ‘gedoe’?
  • Zie je inmiddels door de vele bomen het (voedsel)bos niet meer?
  • Heb je geen tijd en zin om uren in de keuken te staan?

Ik zie veel mensen worstelen met hun voeding. Want gemotiveerd zijn om gezonder te gaan leven is heel mooi, maar hoe ga je dat in de praktijk dan precies doen? Veel mensen struggelen met de keuze voor de juiste producten, de juiste bereidingswijze of het samenstellen van een heerlijke, uitgebalanceerde en gezonde maaltijd. En ohja, als Master OERsterk Coach adviseer ik je het liefst ook nog zoveel mogelijk te varieren met je voeding (liefst zo’n 100 verschillende voedingsmiddelen per maand)…

Ontstaat er bij jou accuut kortsluiting als het op gezonde voeding aan komt?

Niet nodig! Ik ga je op weg helpen! Want als enthousiaste hobby kok doe ik niets liever dan kiezen, koken en genieten van heerlijke, gezonde maaltijden. Mijn kookboekenverzameling is inmiddels aanzienlijk en mijn maandelijkse aanschuiftafels zijn altijd in een mum van tijd uitverkocht. En zoals mijn grote held Jamie Oliver ooit tegen me zei: “Teaching people how to cook is important, Esther. Tell them how to cook a healthy meal! Dus, dat doe ik met alle liefde!

Feniks-Vitaal-OERsterk-Coach-fibromyalgie-intermittent-fasting
Feniks-Vitaal-OERsterk-Coach-Apeldoorn-Masterclass-Fibromyalgie-Voeding

Lunch & Learn

Samen een gezonde maaltijd koken

Wat gaan we doen?

Tijdens Lunch & Learn kook ik live via Zoom, waarbij ik een eenvoudig en gezond gerecht bereid. Als deelnemer kun je direct mee doen vanuit je eigen keuken, zodat we samen een gezonde lunch koken. Met iedere keer wisselende recepten, passend binnen een OERsterk voedingspatroon. Na afloop is er ruimte voor het stellen van vragen over gezonde voeding of producten.

Verwacht geen Michelin-hippe bordjes met bloemetjes en frutseltjes, want daar ben ik niet zo van. Gewoon gezonde, goede maaltijden met veel smaak en eenvoudig om te maken. Iedereen kan mee doen, het gaat er totaal niet of je keurige julienne reepjes snijdt of ongelijke hompjes :). Als het maar smaakt! En met mijn ervaring en kennis over gezonde voeding gaat dat zeker lukken.

Ik gebruik zoveel mogelijk pure producten die bij de supermarkt verkrijgbaar zijn. En ik werk met reguliere keukenapparatuur die de meeste mensen wel in huis hebben. Kortom, er is eigenlijk geen excuus waarom jij niet mee kan doen.

Jij kiest!

Wat ik zelf echt heel tof vind, is dat jij (mede) kunt bepalen wat we gaan koken. Vooraf plaats ik een poll op Facebook en Instagram, waarin je jouw voorkeur kunt aangeven voor gerecht A of gerecht B. Hierbij geldt dat de meeste stemmen gelden :-).

Praktisch

  • Maandag 21 maart 2022
  • Start om 12:00
  • Live via Zoom
  • Een paar dagen van tevoren ontvang je het recept, zodat je alle ingredi├źnten van tevoren in huis kunt halen. In diezelfde mail vind je ook de link naar Zoom.
  • Kun je er niet live bij zijn? No worries, na afloop ontvang je een mail met een link naar de replay.

P.s. Tip van Flip: Print het recept uit en bewaar deze in een mooie map. Zo ontstaat je eigen gezonde kookboek, hoe handig is dat?

Ja, ik doe mee met Lunch & Learn op maandag 21 maart!

  • Bij inschrijving geef je Feniks Vitaal toestemming om je via email te benaderen.

  • Lees in onze Privacy Verklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens