Kookworkshop Healthy Borrelbites

Snacken zónder schuldgevoel, inkakmoment of plakpoep…

Hieronder kun je kijken naar de kookworkshop Healthy Borrelbites, waarin we een heerlijke, gezonde borrelplank vól met lekkers gaan maken.

Wil je mee koken tijdens het bekijken van de kookworkshop?

Download dan hieronder het boodschappenlijstje. Dan heb je alles in huis voor deze borrelplank en kun je lekker aan de slag.

Veel kijk-, kook- én snack plezier!

Liefs, Esther

Bekijk de kookworkshop Healthy Borrelbites

Hieronder kun je de volledige kookworkshop bekijken. De workshop duurt in totaal 1,5 uur, waarin we verschillende koude en warme hapjes maken.

Alsjeblieft, het receptenboek!!

Zoals beloofd heb ik natuurlijk alle recepturen van de gerechten uit de kookworkshop voor je. Maar dat niet alleen.. Bij deze workshop krijg je een compleet receptenboek, waar nog veel meer bonus recepten in staan.

Het receptenboek bevat voor elk wat wils: koude hapjes, warme hapjes, dips & smeersels, zoete snacks en wat drankjes. Ook vind je er nog een aantal extra tips, zodat je als met een überhippe gezonde maar vooral lekkere borrelplank punten kunt scoren thuis of bij familie/vrienden/collega’s.

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

Smaakt dit naar meer?

Je hebt je vast niet zomaar ingeschreven voor mijn kookworkshop Healthy Borrelbites.

Nu is lekker en verantwoord snacken één ding, maar je stopt iedere dag natuurlijk nog veel meer eten in je mond.

Als je nu niet alleen na het borrelen last hebt van plakpoep, maar eigenlijk al een tijd niet zo goed voelt lees dan even verder.

Want dan herken je dit vast ook:

  • Je voelt je al een tijdje niet zo lekker. Moe, kort lontje en de vervelende kwaaltjes stapelen zich steeds verder op. Je hebt regelmatig hoofdpijn, last van een opgeblazen buik of darmklachten.
  • Je wilt graag beter voor jezelf gaan zorgen, maar je ziet als een berg op tegen de aanpassingen die je hiervoor moet doen. Gezond = ingewikkeld??
  • Je hebt geen idee hoe je zorgt voor de juiste brandstof in je motor. Welke voeding je helpt om weer krachtig en vol energie te worden, in plaats van die snelle happen die nu je batterij leeg trekken.
  • Gezond eten, daarvoor moet je toch uren in de keuken staan? Daar heb je geen tijd voor..

Herkenbaar?

Dan heb ik een speciaal aanbod voor je!