Jaaa, superleuk dat je mee doet met mijn online kookworkshop!

Als bedankje voor je deelname heb ik iets tofs voor je, waarmee je vandaag nog kunt starten om je lijf van de juiste brandstof te voorzien, waardoor je meer energie en minder klachten hebt!

Gezonde recepten om elke dag te genieten!

Na jarenlang verzamelen en losse pdfjes mailen naar mijn klanten is het dan eindelijk daar: mijn eigen receptenboek! Jeujjjj! 🙂

Met gezonde recepten om iedere dag van te genieten. Want dat je gezonder wilt eten, wil niet zeggen dat je genoegen neemt met een saaie bak ‘konijnenvoer’ toch?

Voeding die je lichaam voedt in plaats van vult, een lust voor het oog én de smaakpapillen is. Dat is mijn passie en ik leer je graag hoe jij voeding als medicijn kunt inzetten. Zonder ingewikkeld gedoe of uren in de keuken te staan!

Uniek aanbod voor jou

Je doet vast niet zomaar mee aan mijn kookworkshop. Je wilt graag genieten van het ‘goede Bourgondische leven’, maar je weet ook dat het gevolg van die ongezonde uitstapjes vaak voor vervelende klachten zorgt (zoals opgeblazen buik, vermoeidheid of plakpoep).

De juiste brandstof in je motor gooien is daarom belangrijk, wil je niet alleen de feestdagen maar ook de rest van het jaar kunnen genieten.

Daarom heb ik een tof aanbod voor je. Een aanbod dat je nergens anders op mijn website terug gaat vinden. Simpelweg omdat het eigenlijk te gek is 😉

Je krijgt eenmalig de kans om mijn kookboek met korting te kopen voor slechts € 15 (i.p.v. € 19,95)

Ennnnn… Daar krijg je mijn andere kookboek Smaakmakers! er GRATIS bij (t.w.v. € 9,95)

Voor slechts € 15 krijg je dus 2 kookboeken, boordevol met gezonde recepten die je lijf voeden in plaats van alleen maar vullen. Loopt het water je al in de mond?

Feniks-Vitaal-Master-OERsterk-Coach-Esther-Barkey-fibromyalgie

Ik geloof dat het aanpassen van je leefstijl essentieel is als je gezondheidsklachten wilt verminderen en je batterij weer ‘fullcharge’ wilt opladen.

Je moet dan alleen wel weten welke stappen je wél en welke je juist niet moet zetten.

Dat lijkt misschien heel ingewikkeld, want met Google vind je zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Uiteindelijk bestaat een gezonde leefstijl uit een aantal natuurlijke bouwstenen: voeding, ontspanning, beweging en zingeving. Als je die bouwstenen gaat invullen, door keuzes te maken die passen bij jou, je leven en je (on)mogelijkheden dan ontstaat jouw unieke, persoonlijke leefstijl. Als je die unieke blauwdruk voor jou weet te vinden, dan is het verminderen van gezondheidsklachten voor iedereen haalbaar.

Dit kookboek is een mooie eerste stap. Want de juiste brandstof in je ‘motor’ gooien biedt je lijf de juiste voedingstoffen vol vitamines en mineralen. Daar kom je dag prima mee door qua energie en je slaapt veel beter.

Gezonde voeding die een lust voor het oog en de smaakpapillen is, dát is mijn passie. En die deel ik graag met jou!

“Real food doesn’t have ingredients. Real food is ingredients!”

( Jamie Oliver )

Dit vind je in het kookboek:

  • 7 x ontbijt recepten
  • 7 x lunch recepten
  • 7 x diner recepten
  • 7 x snacks & dips
  • 7 x drankjes

En natuurlijk nog een aantal extra’s, waaronder een compleet feestmenu!

Met deze recepten kun je zelf ruim 300 verschillende dagmenu’s samenstellen. Zo eet je dus nooit meer saai en eentonig.

Dit vind je in Smaakmakers!:

  • 8 x sauzen
  • 8 x marinades voor vlees, vis en groenten
  • 8 x salade dressings

Na aanschaf zitten het kookboek én Smaakmakers! direct in je mailbox. Kun je vandaag nog starten met gezond genieten!

Wat klanten zeggen over mij

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover. Maar dát veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen. Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echte aanrader, dus!

Ruth

Esther is echt een topper! Dat je lijf zo kan reageren op bepaalde voedingstoffen. Mijn energielevel is enorm verbeterd. Ook de duidelijkheid van Esther had ik echt nodig om minder perfectionistisch te zijn. “Er gaat niemand dood van een vieze keukenvloer” 😊

Galinda

Esther heeft me onder meer geholpen om mijn denkpatroon te veranderen, waardoor het gezonde eten nu voelt als “omdat ik het graag wil” in plaats van “omdat het moet”. Zoals altijd gaat het om balans: 80-20 is prima. Heel blij ook met haar recepten. Het super eenvoudig te maken bananenbrood is hier favoriet! Kortom zeer tevreden!

Ingrid

Al tijden voelde ik me niet echt goed, wat negatief en moe en ik had ook lichamelijk klachten. Het fijne van Esther is dat ze heel nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, met andere woorden probeer je er zoveel mogelijk aan te houden, maar voel je niet schuldig als het een keer niet lukt. Dat is erg motiverend.

Monica

Esther zelf is de grote kracht achter het feit dat ze je niet alleen inzage geeft in waar je lichaam en geest om vraagt, maar je ook echt verder op weg helpt. Ze is intrinsiek gemotiveerd om mensen een structurele oplossing voor gezondheidsklachten te geven. Haar adviezen laat ze aansluiten bij het leven dat cliënten leiden, waardoor het naadloos in te passen is in je dagelijkse routine. Dankzij Esther voel ik me weer energieker en mezelf.

Hanneke
Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

Even voorstellen

Ik ben Esther Barkey en als Master OERsterk Coach is het mijn missie om vrouwen te laten zien hoe ze zelf de regie kunnen pakken over hun gezondheidsklachten met behulp van een natuurlijke leefstijl.

Zelf kreeg ik de diagnose fibromyalgie toen ik begin 30 was. Bizar hoe je leven compleet veranderd als je ziek bent. De pijn en fysieke klachten zorgden voor slapeloze nachten en chronische vermoeidheid.

Het roer moest dus om, want ik nam geen genoegen met een leven vanaf de zijlijn. Het was me al snel duidelijk dat artsen me niet verder konden helpen en dus ben ik zelf op onderzoek uit gegaan.

Lang verhaal kort: ik ontdekte dat je kunt samenwerken mét je lichaam in plaats van tégen allerlei symptomen.

Door het aanpassen van mijn leefstijl, anders te gaan eten, te zorgen voor meer ontspanning, meer te bewegen was ik binnen een jaar van mijn fibromyalgie klachten af. Gezonde voeding heeft daarin een zeer bepalende factor gespeeld! Lees hier mijn hele verhaal

Inmiddels ben ik al jaren volledig klachtenvrij en is mijn leven 180 graden gedraaid. Van dagen vol pijn en 0,0 energie me door de dag slepend naar een leven vol avontuur op onze boerderij in Frankrijk waar ik met volle teugen geniet van alles dat ik de moeite waard vind :-).

En koken is iets wat ik met passie en veel plezier doe. Mijn kookhelden zijn onder andere Yotam Ottolenghi en Jamie Oliver. Met die laatste had ik een gezellig onderonsje een paar jaar terug en door deze ontmoeting ben ik nog veel meer gemotiveerd geraakt om de kennis en vaardigheden over gezonde voeding door te geven. Thanks Jamie!

Want als dit voor mij werkt, dan werkt het ook voor anderen. Ik ben niet uniek, daarom help ik met alle liefde andere vrouwen om leefstijl ook voor hen te laten werken. Met simpele stappen en zonder ingewikkeld gedoe. Dat mijn methode werkt bewijzen de tientallen vrouwen die nu ook weer genieten van een klachtenvrij leven vol energie.