Online Kookworkshop

Healthy Borrelbites!

Gezond genieten met heerlijke borrelhapjes

Snacken zonder schuldgevoel, inkakmoment of plakpoep…

De Decembermaand is in aantocht.. Hoewel dat over het algemeen als feestmaand wordt bestempeld, is het voor je buik, darmen en energielevel vaak allesbehalve feest..

Want hoe verleidelijk dat ene handje pepernoten ook is, voor je het weet ontketen je je innerlijke suikerduivel en vreet je die hele zak leeg.. en het bakje van de kinderen ook! Oops! Grote kans dat je daarna zo duf als een konijn op de bank stort en je naast een misselijk gevoel ook een compleet opgeblazen buik krijgt.

Herkenbaar?

Dan herken je dit vast ook:

  • Gezellig hoor die Decembermaand… Maar stiekem zie je er ook een beetje tegenop, want rondom de jaarwisseling blijken je broeken ineens toch wat (te) strak te zitten. En dat terwijl je de afgelopen tijd zo goed op weg was!
  • Halverwege de maand komt de bittergarnituur je neus uit. Zeker omdat je daardoor de volgende ochtend complete Picasso’s in je toiletpot schildert .. 💩
  • Je wilt graag goed voor jezelf zorgen en gezond eten, maar óók genieten met een grote G. Maar valt dat überhaupt te combineren? (Spoiler: JAAA!)

Inspiratie opdoen bij de kookschool van Jamie Oliver in Londen.

Een mooi voorbeeld van een gezonde borrelplank met zalmkroketjes, bietendip en kikkererwten salade.

Het woord Bourgondiër staat zo’n beetje op mijn voorhoofd..

Wie mij kent, weet dat ik dol ben op koken en geniet van heerlijk eten.

Nu kan dat als Master OERsterk Coach, die woont in het land van stokbrood, kaas en wijn, soms best een uitdaging zijn.. En natuurlijk geniet ik daar op zijn tijd ook wel eens van, maar ik kies liever voor voeding die mijn lijf opbouwt in plaats van afbreekt.

Want wie denkt dat een goede gezondheid bij mij vanzelf gaat, think again.. Daar moet ik ook tijd en moeite voor doen, daarover kun je meer lezen in mijn verhaal.

Dat ‘gezond genieten’ in mijn wereld iets anders is dan op een stengel bleekselderij knagen moge duidelijk zijn. Want konijnenvoer is.. precies: voer voor konijnen 🙂

De vragen over gezonde snacks en borrelhapjes begonnen alweer binnen te druppelen via mijn sociale media kanalen en klanten, dus ik dacht.. daar kan ik wel wat mee!

Balanceren

Want ik laat je graag zien hoe het ook kan. Dat gezond eten minstens net zo lekker kan zijn als ‘ongezond’ is een beetje mijn stokpaardje. En dat geldt zeker ook voor een welverdiend snackmoment of aangeklede borrelplank.

Wat mij betreft gaat het trouwens om de balans bij een feestje. Ook bij een snack moment is de 80/20 regel prima om aan te houden (voor wie ‘m niet kent: 80% gezond en 20% ‘speelruimte’).

Dus je kunt mijn gezonde borrelbites gerust naast de kaasblokjes zetten hoor, be my guest. Zolang er maar wat te kiezen valt en je de vette plakken worst niet door je strot geduwd krijgt.

Doe je mee aan mijn online kookworkshop?

In mijn online kookworkshop Healthy Borrelbites gaan we samen aan de slag met heerlijke borrelhapjes die een lust voor het oog en de smaakpapillen zijn! Ik hou enorm van gerechten die kleurrijk zijn, rijk van smaak en met een ‘crunch’. Eat the rainbow!

We gaan verschillende hapjes maken met voor elk wat wils: zoet, hartig, crunchy, smooth, groente, fruit, dips én drankjes.

Natuurlijk kun je in 1,5 uur niet álles maken, daarom heb ik iets tofs bedacht. Je krijgt bij deze workshop een receptenboek waarin ik, naast alle recepturen voor de workshop, ook een flink aantal bonus recepten gezet. Daarmee kun je nog meer afwisselen of je borrelhap assortiment uitbreiden. Hoe leuk én lekker is dat?

Tijdens de kookworkshop werken we met eenvoudige recepten die voor iedereen te doen zijn.

Dit is wat je krijgt:

  • Online kookworkshop van 1,5 uur.
  • Receptenboek met meer dan 20 recepten ( alle recepturen uit de kookworkshop én een aantal bonus recepten)
  • De replay blijft beschikbaar, dus je kunt de workshop zo vaak kijken als je wilt.

Zo werkt het:

  • Na je inschrijving ontvang je direct een bevestigingsmail. Hierin vind je de link naar de kookworkshop en het receptenboek.
  • Je vindt hier ook een boodschappenlijstje, zodat je live kunt mee koken tijdens de kookworkshop.

Investering

Jouw bijdrage voor de online kookworkshop Healthy Borrelbites is slechts 27,- .

Schrijf je direct in