Het Feniks Food kookboek!

Elke dag gezond genieten! Zonder gedoe.

‘Esther, wanneer komt jouw kookboek uit?’

‘Ja, maar bij jou ziet het er altijd zo lekker uit. Ik kan niet koken.’

‘Ik weet niet hoe ik dingen moet combineren, zodat het ook nog smaakt’

‘Jij vindt koken ook leuk, voor mij is het een drama’

En zo kan ik nog wel een complete pagina vullen. Ik heb geen idee waar sommige ideeën vandaan komen, maar koken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Ook zonder sterrenchef diploma is het prima mogelijk om maaltijden op tafel te zetten die er niet alleen prachtig uit zien, maar ook heerlijk smaken.

Voeding die je lichaam voedt in plaats van vult, een lust voor het oog én de smaakpapillen is. Dat is mijn passie en ik leer je graag hoe jij voeding als medicijn kunt inzetten. Zonder ingewikkeld gedoe of uren in de keuken te staan!

Gezonde recepten om elke dag te genieten!

Na jarenlang verzamelen en losse pdfjes mailen naar mijn klanten is het dan eindelijk daar: mijn eigen receptenboek! Jeujjjj! 🙂

Met gezonde recepten om iedere dag van te genieten. Want dat je gezond wilt eten, wil niet zeggen dat je genoegen neemt met een saaie bak ‘konijnenvoer’ toch?

Het mag ook een lust voor je smaakpapillen zijn en het oog wil ook wat toch? Deze eetlust opwekkende recepten staan ook bij ons regelmatig op tafel.

Ik deel ze graag met je!

Feniks Food kookboek

Dit boek is ontwikkeld om te gebruiken bij het volgen van mijn online training Feniks Food. Want wéten en toepassen zijn 2 hele verschillende dingen en dan is een kookboek als basis wel zo prettig!

Natuurlijk kun je het kookboek ook los bestellen en gebruiken als inspiratie voor de lekkerste, gezonde recepten. Zonder ingewikkeld gedoe!

Dit vind je in het kookboek:

  • 7 x ontbijt recepten
  • 7 x lunch recepten
  • 7 x diner recepten
  • 7 x snacks & dips
  • 7 x drankjes

En natuurlijk nog een aantal extra’s, waaronder een compleet feestmenu!

Met deze recepten kun je zelf ruim 300 verschillende dagmenu’s samenstellen. Zo eet je dus nooit meer saai en eentonig.

Normaal gesproken kost het kookboek 19,95. Maar je kunt ‘m nu tijdelijk aanschaffen voor slechts 15,- 

Dan zit het kookboek direct in je mailbox. Kun je vandaag nog starten met gezond genieten!

Feniks-Vitaal-Master-OERsterk-Coach-Esther-Barkey-fibromyalgie

Ik geloof dat het aanpassen van je leefstijl essentieel is als je gezondheidsklachten wilt verminderen en je batterij weer ‘fullcharge’ wilt opladen.

Je moet dan alleen wel weten welke stappen je wél en welke je juist niet moet zetten.

Dat lijkt misschien heel ingewikkeld, want met Google vind je zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Uiteindelijk bestaat een gezonde leefstijl uit een aantal natuurlijke bouwstenen: voeding, ontspanning, beweging en zingeving. Als je die bouwstenen gaat invullen, door keuzes te maken die passen bij jou, je leven en je (on)mogelijkheden dan ontstaat jouw unieke, persoonlijke leefstijl. Als je die unieke blauwdruk voor jou weet te vinden, dan is het verminderen van gezondheidsklachten voor iedereen haalbaar.

Dit kookboek is een mooie eerste stap. Want de juiste brandstof in je ‘motor’ gooien biedt je lijf de juiste voedingstoffen vol vitamines en mineralen. Daar kom je dag prima mee door en slaap je beter.

Zo werkt het:

  • Na je aankoop van het kookboek ontvang je direct een mail in je mailbox met daarin het kookboek. Makkelijker kan ik het niet voor je maken, je kunt dus vandaag nog starten met gezond genieten! 🙂

Wat klanten zeggen over mij

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover. Maar dát veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen. Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echte aanrader, dus!

Ruth

Esther is echt een topper! Dat je lijf zo kan reageren op bepaalde voedingstoffen. Mijn energielevel is enorm verbeterd. Ook de duidelijkheid van Esther had ik echt nodig om minder perfectionistisch te zijn. “Er gaat niemand dood van een vieze keukenvloer” 😊

Galinda

Esther heeft me onder meer geholpen om mijn denkpatroon te veranderen, waardoor het gezonde eten nu voelt als “omdat ik het graag wil” in plaats van “omdat het moet”. Zoals altijd gaat het om balans: 80-20 is prima. Heel blij ook met haar recepten. Het super eenvoudig te maken bananenbrood is hier favoriet! Kortom zeer tevreden!

Ingrid

Al tijden voelde ik me niet echt goed, wat negatief en moe en ik had ook lichamelijk klachten. Het fijne van Esther is dat ze heel nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, met andere woorden probeer je er zoveel mogelijk aan te houden, maar voel je niet schuldig als het een keer niet lukt. Dat is erg motiverend.

Monica

Esther zelf is de grote kracht achter het feit dat ze je niet alleen inzage geeft in waar je lichaam en geest om vraagt, maar je ook echt verder op weg helpt. Ze is intrinsiek gemotiveerd om mensen een structurele oplossing voor gezondheidsklachten te geven en luistert, bevraagt, analyseert en gebruikt haar brede kennis om je weer op de goede weg te krijgen. Haar adviezen laat ze aansluiten bij het leven dat cliënten leiden, waardoor het naadloos in te passen is in je dagelijke routine. Dankzij Esther voel ik me weer energieker en mezelf.

Hanneke

Even voorstellen

Ik ben Esther Barkey en als Master OERsterk Coach is het mijn missie om vrouwen te laten zien hoe ze zelf de regie kunnen pakken over hun leven en gezondheidsklachten met behulp van een natuurlijke leefstijl.

Zelf kreeg ik de diagnose fibromyalgie toen ik begin 30 was. Bizar hoe je leven compleet veranderd als je ziek bent. De pijn en fysieke klachten zorgden voor slapeloze nachten en chronische vermoeidheid.

Het roer moest dus om, want ik nam geen genoegen met een leven vanaf de zijlijn. Het was me al snel duidelijk dat artsen me niet verder konden helpen en dus ben ik zelf op onderzoek uit gegaan.

Lang verhaal kort: ik ontdekte dat je kunt samenwerken mét je lichaam in plaats van tégen allerlei symptomen.

Door het aanpassen van mijn leefstijl, andere levenskeuzes te maken, anders te gaan eten, te zorgen voor meer ontspanning, meer te bewegen was ik binnen een jaar van mijn fibromyalgie klachten af.

Inmiddels ben ik al jaren volledig klachtenvrij en is mijn leven 180 graden gedraaid. Van dagen vol pijn en 0,0 energie me door de dag slepend naar een leven vol avontuur op onze boerderij in Frankrijk waar ik met volle teugen geniet van alles dat ik de moeite waard vind :-).

Als dit voor mij werkt, dan werkt het ook voor anderen. En daarom help ik mijn klanten om leefstijl ook voor hen te laten werken. Met simpele stappen en zonder ingewikkeld gedoe. Want je leeft nú, dus haal er dan ook alles uit wat er voor jou in zit!

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie (1)