Ebook: Voorkom de 3 grootste valkuilen bij fibromyalgie

Heb je geen idee welke dit zijn? Dan durf ik er iets onder te verwedden dat jij er ook met open ogen in trapt! Maar geen nood, ik heb ze voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk geef ik je ook tips om je pijn te verminderen.

Download hier
Ebook cover 3 grootste valkuilen-2kl

Lunch & Learn

Gezond koken en eten gedoe? Think again! Ik zie veel mensen worstelen met hun voeding. Ze struggelen bijvoorbeeld met de keuze voor de juiste producten, de juiste bereidingswijze of het samenstellen van een heerlijke, uitgebalanceerde en gezonde maaltijd. Om je op weg te helpen kun je iedere maand mee doen aan Lunch & Learn! Live via Zoom koken we samen wisselende recepten van gezonde en eenvoudige gerechten. Kook je gezellig mee? Geef je hier onder direct op!

Momenteel staan er geen nieuwe Lunch & Learns ingepland (vanwege mijn emigratie)

Meld je aan voor mijn inspiratie mails en je bent als eerste op de hoogte zodra we weer starten!

Vitaliteit Scan

De kennis die ik de afgelopen 10 jaar over fibromyalgie heb opgedaan, hebben als resultaat dat ik zelf al heel lang volledig klachtenvrij ben. Als leefstijlexpert heb ik inmiddels vele vrouwen geholpen bij het verminderen van hun fibromyalgie klachten en met succes! Hoe zou het voor je zijn als ik deze kennis in een halfuurtje met je deel? Daarmee kun je direct aan de slag om jouw pijn te verminderen en om je energie en slaappatroon te verbeteren!

De waarde van deze Vitaliteit Scan is € 149, maar ik verloot er elke maand 2! Geef je hier onder direct op!

Geef je op!
Feniks-Vitaal-Master-OERsterk-Coach-Esther-Barkey-fibromyalgie