Gezondheidscoaching voor ambitieuze vrouwen2022-11-17T16:08:26+00:00

Gezondheidscoaching voor ambitieuze vrouwen

Rust in je hoofd, lijf én leven.
Meer genieten door minder.
Gezond en gelukkig genieten.

Start met deze 7 Gezonde Gewoontes

Hey ambitieuze vrouw,

Gaan jouw zakelijke successen door het dak? Maar lig je elke avond halfdood op de bank, omdat je al veel te lang roofbouw pleegt op je gezondheid? En lukt slapen steeds moeilijker, ondanks dat je wel heel moe bent? Stapelen de vage klachten zich steeds verder op?

Kom gelijk in actie en start met deze 7 Gezonde Gewoontes

* indicates required

Herken je dat?

 • Dat zodra je wakker wordt je hoofd gelijk aan staat met je to-do lijst voor die dag?
 • Je hierdoor direct gestrest bent en gelijk gaat lopen jagen en rennen?
 • Je géén idee hebt hoe je het die dag allemaal geregeld gaat krijgen. Maar het MOET… en dus doe je het al een hele tijd zo

Vervolgens ga je je kids lopen afsnauwen dat ze op moeten schieten en sjees je na een slok koffie en boterham uit het vuistje de deur uit. Want géén tijd…

Overdag loopt iedereen aan je kop te zeiken en ben je voortdurend brandjes aan het blussen. Op je werk, maar ook thuis loopt het allemaal niet op rolletjes.

Rond 15:00 knort je maag, want de lunch is er weer eens bij in geschoten. Geen tijd, dus onderweg naar je volgende afspraak heb je snel een snicker naar binnen gepropt.

Ondertussen probeer je de boodschappen snel te bestellen tussendoor, zodat je in de winkel niet meer hoeft na te denken wat je zult gaan eten en snel door kunt naar de volgende pitstop. Toch nog wat extra kant-en-klare happen in je winkelmandje, want koken schiet er vaak bij in. Lekker makkelijk!

’s Avonds ben je gesloopt en plof je met stevige hoofdpijn lusteloos op de bank. PING! Kak, weer een collega die nog wat van je moet. Je stuurt nog snel een mailtje de deur uit en daarna ga je naar bed.

In slaap vallen lukt je niet echt, je ligt maar te woelen en je hoofd blijft continu malen. Over wat je morgen allemaal moet doen en waar je vandaag in gefaald hebt. De laatste tijd bekruipt je ook steeds vaker het ‘Is dit het nu?’ gevoel.

Als een hamster ren je rond in je rad. Altijd druk en nooit tijd voor jezelf om te ontspannen.  Leuk dat je zo ambitieus bent hoor vrouw, maar wordt je er ook écht gelukkig van?

Esther Barkey Jansen - Feniks Vitaal

Ik heb een kleine wake-up call voor je:

 • 160.000 vrouwen per jaar belanden in een burn-out

 • 21.000 vrouwen per jaar krijgen een acuut hart-infarct

 • 35.000 vrouwen per jaar krijgen een depressie

 • Vrouwen vanaf 35 hebben een progressieve kans op één of meerdere chronische ziektes. Bij 35 is dat 45% kans, oplopend naar bijna 65% rond je 50e levensjaar

In bovenstaande aandoeningen spelen langdurige stress en verkeerde voeding en leefstijl een grote rol.

Ben jij de volgende?

Want de laatste tijd stapelen de vage klachten zich steeds verder op. Ik weet zeker dat jij één of meerdere klachten herkent:

 • Ernstige vermoeidheid / weinig energie
 • Darmklachten (obstipatie, pijn of diarree)
 • Slaapproblemen (slecht inslapen of niet goed doorslapen)
 • Buikklachten (opgeblazen gevoel, misselijkheid of buikpijn)
 • Pijn (gewrichtspijn, hoofdpijn, spierpijn)
 • Huidklachten (eczeem, acne, roodheid, jeuk)

Ennnnn? Bingokaart vol? 😉

Hoe lang wil je eigenlijk nog verder gaan op deze manier? Tot je echt compleet door je hoeven zakt en langdurig ziek thuis komt te zitten? En het je al teveel moeite kost om überhaupt je ogen open te houden, laat staan dat je nog ballen in de lucht kunt houden?

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je fris wakker wordt en energiek uit bed stapt?

 • Je zin hebt in de dag en alles prima onder controle hebt?

 • Je eindelijk weer eens ‘me-time’ hebt?

 • Je geniet van heerlijk eten dat je lijf voedt en rust geeft in je hoofd en lijf?

Dat kan! Als Master OERsterk Coach begeleid ik vrouwen die weer rust in hun hoofd, lijf én leven willen om dit te bereiken met behulp van gezonde voeding en natuurlijke leefstijl.

Ik kijk er naar uit om ook samen met jou te werken aan meer energie, meer genieten en beter voor jezelf te zorgen! Ik maak ook van jou een echte Zelfzorg Queen!

Duurzaam resultaat

Rust in je hoofd, lijf en leven: Niet alleen nu, maar voor altijd. Het leven is veel te waardevol om moe en met vage gezondheidsklachten op de bank te liggen. Genieten op topniveau, dat is wat je wilt!

Bewezen expertise

Master OERsterk Coach Esther Barkey: Met kennis van en begrip voor je klachten, maar zonder fluwelen handschoentjes. Vele ambitieuze vrouwen presteren beter en genieten meer van hun leven door het Feniks Effect!

Holistisch leven

Bij Feniks Vitaal kijken we holistisch naar jouw complete leven: Body & Mind, Voeding & Leefstijl, Werk & Privé, Licht & Schaduw kanten, Sterktes & Ontwikkelpunten, Zelfzorg & ‘Moetjes’, Korte & Lange termijn.

It’s health that is real wealth! And not pieces of gold and silver”

(Mahatma Gandhi)

Wat andere klanten zeggen over mij

Esther is echt een topper! Dat je lijf zo kan reageren op bepaalde voedingstoffen. Het is vooral lastig in het begin om vele te dingen te moeten schrappen.. maar het levert je zoveel op. Mijn energielevel is enorm verbeterd. Ook de duidelijkheid van Esther had ik echt nodig om minder perfectionistisch te zijn. “Er gaat niemand dood van een vieze keukenvloer” 😊

Galinda van Rekum

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover.
MAAR DÁT veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen.
Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echte aanrader, dus!

Ruth Rumengan

Ik wilde mijn hele eetpatroon gezonder maken, maar wist niet hoe dit aan te pakken.
Esther en ik hebben samen stap voor stap mijn hele eetpatroon gezonder gemaakt. Esther heeft mij veel geleerd over voeding en het programma heeft me nog zoveel meer gebracht. Ik heb zoveel inzichten gekregen, waar ik nu nog steeds mee bezig ben, en ook de rest van mijn leven aan zal blijven werken. Esther ontzettend bedankt voor al je hulp!

Liesbeth

Ik kan je helpen op 3 manieren

Feniks Food

Recept gezonde salade met zalm en avocado

Online training als je wilt starten met gezond genieten.

Vertel mij meer

Retreats

Retreats in Frankrijk - Feniks Vitaal

Toe aan een time-out? Kom naar onze boerderij in Frankrijk voor een inspirerende retreat!

Vertel mij meer

Feniks Food Plus

Feniks Food Plus - gezonde voeding

Online training Voeding & Leefstijl met de kracht van een groep!

Vertel mij meer

Wie is Esther Barkey?

leeg

Gepassioneerde ‘foodie’

Voeding die je lichaam voedt in plaats van vult, een lust voor het oog én de smaakpapillen is. Dat is mijn passie en ik leer je graag hoe jij voeding als medicijn kunt inzetten. Zonder ingewikkeld gedoe of uren in de keuken te staan!

Esther Barkey

Holistische Gezondheid

Als orthomoleculair gezondheidscoach help ik jou om de oorzaak van de oorzaak van jouw klachten te ontdekken. Mijn persoonlijke adviezen zijn concreet en praktisch, zodat je jouw gezondheid simpel en snel kunt versterken.

leeg

Master OERsterk Coach

De OERsterk methode biedt een holistische kijk op gezondheid met makkelijk toepasbare leefstijl interventies. De pijlers Ontspanning, Eten, (Regelmatig) beweging en Mindset bieden meer balans in je leven.

Nieuws en artikelen

Walnoten

4 oktober 2022|

Ik loop al een weekje of wat met bruine klauwtjes rond.. En wat ik ervan heb begrepen gaat dat ook nog wel even duren voordat de kleurstof van de walnoot bolsters, want dat is de veroorzaker van dit 'leed', is afgesleten. Note to self: volgend jaar handschoentjes aantrekken voor [...]

Niet alleen de wereld staat in brand.. Jij ook!

5 september 2022|

Misschien heb je het gelezen, maar hier in Frankrijk zijn deze zomer al vele hectares bos vernietigd door bosbranden. Men spreekt zelfs over ‘historische bosbrand seizoen’, wat mij betreft een wat zeer twijfelachtige eer. Ruim 60.000 hectare gingen al in vlammen op. Nu begint zo’n bosbrand altijd maar als [...]

Recept Salade met zalmroosjes en avocado eiersalade

14 februari 2022|

Vanochtend was de eerste Lunch & Learn, super leuk! Lunch & Learn is een nieuwe activiteit, waarbij ik maandelijks live ga koken via Zoom.  Ik kook gezonde, lekkere recepten die passen binnen een OERsterke leefstijl. Zonder poespas eenvoudige, maar smakelijke recepten zonder dat je 'uren' in de keuken staat. [...]

Zo herken je een serotonine tekort bij fibromyalgie

17 augustus 2021|

⊗ Pijnklachten ⊗ Darmklachten ⊗ Slaapproblemen Als je last hebt van fibromyalgie, dan herken je deze klachten misschien wel. Heb je wel eens aan een serotonine tekort gedacht? Wat is serotonine? Serotonine is neurotransmitter en deze vervult een aantal belangrijke taken in je zenuwstelsel. Zo is het betrokken bij [...]

Lees meer berichten

Titel

Ga naar de bovenkant