3-daagse  Challenge

Fitter met fibromyalgie

Heb jij last van fibromyalgie en ben je klaar met ‘Leer er maar mee leven’? Wil je weer een lijf waar je op kunt vertrouwen in plaats van een lijf en leven vol pijn, slapeloze nachten, vermoeidheid en andere ongemakken?

Dan is deze 3-daagse Challenge Fitter met fibromyalgie echt iets voor jou!

Ik kan je uit ervaring vertellen: Klachtenvrij zijn met fibromyalgie is zeker mogelijk. Daar ben ikzelf het levende bewijs van, want ik heb al jaren geen last meer van pijn, slaapproblemen en vermoeidheid. Ik sta iedere ochtend vol energie en met zin in de dag op.

Een gezonde, OERsterke leefstijl is een unieke manier om je fibromyalgie klachten te verminderen. Dat mijn ervaring niet op zichzelf staat, bewijzen de vele vrouwen met fibromyalgie die ik inmiddels begeleid heb. Het aanpassen van je leefstijl bied je een geweldige kans om af te rekenen met je fibromyalgie klachten!

Je moet dan wel weten hoe je een gezonde, OERsterke leefstijl voor je kunt laten werken. Zonder ingewikkeld gedoe.

En dat is voor veel mensen een uitdaging. Want hoe begin je daar dan aan? En wat moet je vooral niet doen?

Wat ik regelmatig hoor is:

 • Wat moet ik dan eten, als ik geen brood meer meeneem als lunch?
 • Hoe kan ik nu meer gaan bewegen als ik overal pijn heb?
 • Moet ik dan elke dag naar de sportschool?
 • Moet ik dan in een ijsbad?
 • Hoe zorg ik voor voldoende ontspanning in mijn drukke gezin?
 • Mag ik dan nog wel tussendoortjes?
 • Hoe houd ik alle ballen in de lucht, als het eigenlijk niet meer gaat?

Daarom heb ik de 3-daagse challenge Fitter met fibromyalgie ontwikkeld. Ideaal om gelijk aan de slag te gaan en de eerste stappen te zetten naar de juiste zelfzorg. Want iedere dag die fibromyalgie jou tegenhoudt om je droom te leven, is er toch één teveel? Ben je benieuwd wat ik als Master OERsterk Coach jou te bieden heb om je fibromyalgie eens flink bij de kladden te grijpen? Schrijf je dan direct in!

Hoe werkt het?

Je kunt deze 3-daagse challenge zelfstandig doen. Na aanschaf ontvang je direct de eerste mail. Hierin vind je de video met de eerste Masterclass en de benodigde documenten. Je kunt dus direct aan de slag!

Daarna ontvang je op dag 2 en dag 3 een mail met daarin de Masterclass van die dag en extra achtergrond informatie, checklists en oefeningen/opdrachten.

Deelname aan deze 3-daagse challenge Fitter met fibromyalgie kost tijdelijks slechts € 22 incl. btw. Inschrijven kan via onderstaande knop.

Wat krijg je allemaal?

Masterclass 1: Voeding

Hierin leer je o.a.:

 • Hoe een evolutionaire mismatch leidt tot ziekte
 • Hét probleem waar iedereen met fibromyalgie last van heeft en wat je daar zelf aan kunt doen
 • Waarom het zo lastig is om uit de vicieuze cirkel te komen bij fibromyalgie

Masterclass 2: Ontspanning & Beweging

Hierin leer je o.a.:

 • Wat de grootste slaapverstoorders zijn
 • Hoe je zelf je vermoeidheid in stand houdt
 • Welke activiteit direct voor ontspanning zorgt

Masterclass 3: Brein & Mindset

Hierin leer je o.a.:

 • Het verschil tussen lijderschap en leiderschap
 • Welke voedingsstoffen essentieel zijn voor gezonde hersenen
 • Waarom gedragsverandering zo lastig is

In de Masterclasses wil ik je vooral inspireren, maar het blijft natuurlijk niet bij kijken en luisteren alleen. Actie in de taxi! Daarom ontvang je ook een aantal praktische documenten om mee aan de slag te gaan.

Documenten

 • Werkbladen met achtergrond informatie
 • 6 praktische checklists om je gezondheid in kaart te brengen (want meten = weten!)
 • Ademhalingsoefeningen
 • Bewegingsoefeningen
 • OERsterk dagmenu
 • 3 bonus documenten

Dussss…. Ben jij er klaar voor (of mee)? Stroop dan je mouwen op en ga de 3-daagse challenge direct aan!

Ja, ik wil Fitter met fibromyalgie worden