Module 0: Meten = weten

Hi, supertof dat je mee doet met Feniks Food! De komende tijd neem ik je mee op avontuur in voedingsland.. Ik ga je laten zien waarom oervoeding het antwoord is op veelgehoorde gezondheidsklachten zoals fibromyalgie. Want de meeste van mijn klanten zijn honds moe, voelen zich lusteloos (of in het slechtste geval zelfs levensmoe..), hebben pijnklachten of kampen met spijsverterings problemen waar maar geen oplossing voor lijkt te vinden.

Voordat we aan de slag gaan, wil ik je uitnodigen om een zelfscan te doen. Een goed moment om je gezondheid en leven te evalueren. Eens een pas op de plaats te maken en te voelen hoe het nu écht met je gaat. Wees eerlijk naar jezelf en ga eens na hoe je je voelt en hoe het met je gezondheid is gesteld.

Spring je ‘s ochtends fluitend uit bed en begin je bruisend aan je dag? Of ben jij ook zo iemand met wallen tot op de knieën en die pas na 4 bakken koffie een beetje in beweging komt? En dat is geen verwijt he, maar wel hoe voor veel mensen hun dag start ;-).

Of krijg je al buikpijn voordat je naar een verjaardag moet, omdat je buik wel een ballon lijkt zo opgeblazen na de taart?

Hoe dan ook, je hebt je niet voor niets ingeschreven voor Feniks Food. Het is hoog tijd om in actie te komen!

Download hieronder het zelfscan formulier en vul alles zo volledig en eerlijk mogelijk in.

Veel succes!

Esther Barkey Jansen - Feniks Vitaal

Opdrachten bij deze module