Persoonlijk advies nodig? Laat me je helpen!

  • Wil je graag een vliegende start maken met het aanpassen van je voedingspatroon?
  • Geven de checklist reden tot zorg over je gezondheid?
  • Wil je graag persoonlijk advies om je weer op te weg te helpen naar de sprankelende persoon die je eigenlijk bent?

Dat kan! Speciaal voor jou als deelnemer aan mijn training Feniks Food bied ik je nu eenmalig de kans om een aantal persoonlijke consulten bij te boeken.

Want sommige mensen hebben net dat steuntje in de rug nodig, of die stok achter de deur om door te zetten. Net wat voor jou van toepassing is :-).

Maarrr… als we het samen gaan doen, dan wel gelijk goed! Ik geloof namelijk niet in een eenmalig consult. Je weet zelf ook hoe dat soort dingen gaan, tijdens zo’n meeting ben je enthousiast en gemotiveerd en wil je gelijk aan de slag. Maar dan komt het dagelijks leven tussendoor… en dan verstoffen je goede voornemens waar je bij staat. En dat zou zonde zijn van jouw investering, tijd en energie (en die van mij ook trouwens).

Dit persoonlijke traject bestaat daarom uit 3 consulten, wat zorgt voor de broodnodige commitment. Boek het dus alleen als je écht serieus aan de slag wilt gaan om je gezondheidsklachten aan te pakken.

Tot slot: een kleine ‘disclaimer’ is denk ik wel op zijn plaats. Als coach met een laser focus prik ik feilloos door jouw maskers en muurtjes heen. Ik kan je zo goed mogelijk helpen als jij, net als ik, all-in gaat. Ik kan soms vrij direct zijn, wat niet bij iedereen goed past. Of zoals een van mijn toppers het benoemde: “Esther windt er geen doekjes om, maar is wel liefdevol.” Geen probleem als dat niet bij je past, maar dan kun je beter een andere coach zoeken 🙂

Aanbod Persoonlijk traject Feniks Food

Een persoonlijk traject van 3 consulten kost normaal gesproken € 399, maar voor jou als deelnemer aan Feniks Food kost dit nu slechts € 277 incl. btw. Dit is inclusief online intake (middels vragenformulier) en 3 consulten van elk 60 minuten. De consulten zijn online via Zoom. Na afloop van elk consult ontvang je mijn persoonlijke adviezen en tip via de mail.

Wat mijn klanten zeggen over het werken met mij:

“Ik voel me zoveel beter! En zelfs de pijnklachten in mijn handen zijn verdwenen.”

Yolanda

“Door het voedingsadvies van Esther eet ik gevarieerder en veel minder suiker. Ik voel me frisser/fitter en heb geen last meer van stress.”

Helen

“De behandeling zorgde direct voor een vermindering van een deel van de klachten. Heel fijn. Kortom zeer tevreden!”

Ingrid

“Esther laat haar adviezen aansluiten bij het leven dat cliënten leiden, waardoor het naadloos in te passen is en het gemakkelijk onderdeel wordt van een routine.”

Hanneke

“Ik heb voor verschillende soorten voeding intoleranties en doordat ik jaren lang eigenwijs door ben blijven gaan was dit een groot probleem geworden. En kreeg ik de rekening. Nu voel ik mij fitter, gezonder en sterker dan ooit. En dat heb ik mede te danken aan Esther Barkey die mij hiermee heeft geholpen. Esther mijn dank is groot, dit was de beste investering ever!”

Kelly

Esther is echt een topper! Dat je lijf zo kan reageren op bepaalde voedingstoffen. Het is vooral lastig in het begin om vele te dingen te moeten schrappen.. maar het levert je zoveel op. Mijn energielevel is enorm verbeterd. Ook de duidelijkheid van Esther had ik echt nodig om minder perfectionistisch te zijn. “Er gaat niemand dood van een vieze keukenvloer” 😊 De gesprekken waren ontzettend prettig. Ik heb goeie hoop dat met het traject wat ik heb doorlopen en natuurlijk nog steeds volop mee bezig bent mijn klachten steeds verder zullen verminderen.”

Galinda

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover.
MAAR dat veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen.
Esther heeft me super goed gecoacht en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echte aanrader, dus!

Ruth

Het fijne van Esther is dat ze heel nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, met andere woorden probeer je er zoveel mogelijk aan te houden, maar voel je niet schuldig als het een keer niet lukt. Dat is erg motiverend.

Monica

NB.: Je kunt alleen van dit aanbod gebruik maken tijdens je deelname aan de online training Feniks Food. Het is mijn extra service aan jou om je met persoonlijk advies op weg te helpen, waardoor je sneller resultaat boekt bij het verminderen van je gezondheidsklachten.

Enkele spelregels:

  • Ik doe mijn uiterste best jou te voorzien van de beste adviezen om je gezondheid te versterken. Maarr… JIJ moet het wel zelf gaan doen. Als je instapt in dit traject, ga je daarmee ook een ‘inspanningsverplichting’ aan. Het is niet 3 x een uurtje luisteren en vervolgens achterover leunen. Ik verwacht actieve deelname en inzet.
  • Het 2e en 3e consult vinden plaats met een interval van ongeveer 4 weken. Consulten die niet binnen 6 maanden na aanschaf worden ingepland komen te vervallen. Er is in dat geval geen recht op restitutie.
  • Als je inschrijft, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden