Feniks Food – Welkom!

Welkom! Super dat we gaan samenwerken. Hieronder lees je ook de praktische informatie en uitleg. Bekijk dit eerst!

Wanneer je iets niet begrijpt………. stel je vragen dan via de mail

Pilot programma

Supertof dat je deelneemt aan de pilot van mijn online training Feniks Food. De komende tijd ga je aan de slag met een aantal modules uit het programma. Iedere module bestaat uit een les (video / podcast / tekst) met daarbij opdrachten, oefeningen of werkbladen. Start altijd eerst met de informatie, voordat je aan de slag gaat met het ‘huiswerk’.

De eerste module wordt vrijgegeven op maandag 3 oktober. Daarna volgt elke week een volgende module. Je krijgt steeds een mailtje zodra de module beschikbaar is. Je kunt alle modules in je eigen tempo door werken en de stof tot je nemen. Alle info blijft tot 31-12-2022 voor je beschikbaar en kun je onbeperkt terug kijken.

Wat ik van jou als pilot deelnemer graag ontvang is feedback op elke module. Is de informatie duidelijk? Mis je zaken of werkt iets niet goed? Laat het me vooral weten via de mail. Na afloop van de pilot volgt nog een uitgebreidere evaluatie. Enorm bedankt voor je hulp alvast, ik hoop dat je veel plezier beleeft aan de modules en dat je ermee aan de slag gaat. Zodat ook jij een gezond voedingspatroon voor je kunt laten werken, omdat je het wilt en niet ‘omdat het nu eenmaal goed voor je is’.

Met vitale groet,

Esther

Naar de modules

Dit zijn alle modules die momenteel beschikbaar zijn.