Jaaa, superleuk dat je mijn Feestmenu hebt aangevraagd.

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een bevestigingsmail in je mailbox.

Mocht je deze niet ontvangen, mail me dan op info@feniksvitaal.nl en ik los het voor je op!

 

Als bedankje voor je deelname heb ik iets tofs voor je, waarmee je nog meer kunt genieten tijdens feestelijke momenten!
Van borrelhapjes om heerlijk van te smullen, zónder schuldgevoel, energiedip of plakpoep!

Snacken zonder schuldgevoel, inkakmoment of plakpoep…

Want het leven moet (mag) gevierd worden, maar voor je buik, darmen en energielevel zijn die feestelijke uitstapjes vaak allesbehalve feest..

Want hoe verleidelijk dat ene chocolaatje ook is, voor je het weet ontketen je je innerlijke suikerduivel en vreet je die hele reep op.. en de snoepvoorraad van de kinderen ook! Oops! Grote kans dat je daarna zo duf als een konijn op de bank stort en je naast een misselijk gevoel ook een compleet opgeblazen buik krijgt.

Uniek aanbod voor jou

Je hebt vast niet zomaar mijn Feestmenu aangevraagd. Je wilt graag genieten van het ‘goede Bourgondische leven’, maar je weet ook dat het gevolg van die ongezonde uitstapjes is dat je vervelende klachten krijgt (zoals opgeblazen buik, vermoeidheid of plakpoep).

De juiste brandstof in je motor gooien is daarom belangrijk, wil je niet alleen tijdens feestjes maar ook de rest van het jaar kunnen genieten.

Daarom heb ik een tof aanbod voor je. Een aanbod dat je nergens anders op mijn website terug gaat vinden. Simpelweg omdat het eigenlijk te gek is 😉

Je krijgt eenmalig de kans om mijn kookworkshop Healthy Borrelbites met Decemberkorting te kopen voor slechts 11,- (i.p.v. € 27,00)

Na aanschaf kun je niet alleen genieten van mijn online kookworkshop van 1,5 uur. Je krijgt er ook een compleet kookboek bij, boordevol met recepten van gezonde borrelhapjes en snacks die je lijf voeden in plaats van buikpijn of darmklachten opleveren. Loopt het water je al in de mond?

Feniks-Vitaal-Master-OERsterk-Coach-Esther-Barkey-fibromyalgie

Het woord Bourgondiër staat zo’n beetje op mijn voorhoofd..

Wie mij kent, weet dat ik dol ben op koken en geniet van heerlijk eten.

Nu kan dat als Master OERsterk Coach, die woont in het land van stokbrood, kaas en wijn, soms best een uitdaging zijn.. En natuurlijk geniet ik daar op zijn tijd ook wel eens van, maar ik kies liever voor voeding die mijn lijf opbouwt in plaats van afbreekt.

Want wie denkt dat een goede gezondheid bij mij vanzelf gaat, think again.. Daar moet ik ook tijd en moeite voor doen, daarover kun je meer lezen in mijn verhaal.

Dat ‘gezond genieten’ in mijn wereld iets anders is dan op een stengel bleekselderij knagen moge duidelijk zijn. Want konijnenvoer is.. precies: voer voor konijnen 🙂

Balanceren

Want ik laat je graag zien hoe het ook kan. Dat gezond eten minstens net zo lekker kan zijn als ‘ongezond’ is een beetje mijn stokpaardje. En dat geldt zeker ook voor een welverdiend snackmoment of aangeklede borrelplank.

Wat mij betreft gaat het trouwens om de balans bij een feestje. Ook bij een snack moment is de 80/20 regel prima om aan te houden (voor wie ‘m niet kent: 80% gezond en 20% ‘speelruimte’).

Dus je kunt mijn gezonde borrelbites gerust naast de kaasblokjes zetten hoor, be my guest. Zolang er maar wat te kiezen valt en je de vette plakken worst niet door je strot geduwd krijgt.

Doe je mee aan mijn online kookworkshop?

In mijn online kookworkshop Healthy Borrelbites gaan we samen aan de slag met heerlijke borrelhapjes die een lust voor het oog en de smaakpapillen zijn! Ik hou enorm van gerechten die kleurrijk zijn, rijk van smaak en met een ‘crunch’. Eat the rainbow!

We gaan verschillende hapjes maken met voor elk wat wils: zoet, hartig, crunchy, smooth, groente, fruit, dips én drankjes.

Natuurlijk kun je in 1,5 uur niet álles maken, daarom heb ik iets tofs bedacht. Je krijgt bij deze workshop een receptenboek waarin ik, naast alle recepturen voor de workshop, ook een flink aantal bonus recepten gezet. Daarmee kun je nog meer afwisselen of je borrelhap assortiment uitbreiden. Hoe leuk én lekker is dat?

Tijdens de kookworkshop werken we met eenvoudige recepten die voor iedereen te doen zijn.

“Real food doesn’t have ingredients. Real food is ingredients!”

( Jamie Oliver )

Dit is wat je krijgt:

  • De opname van mijn online kookworkshop Healthy Borrelbites van 1,5 uur.
  • Receptenboek ( 40 pagina’s, alle recepturen uit de kookworkshop én een aantal bonus recepten)
  • De replay blijft beschikbaar, dus je kunt de workshop zo vaak kijken als je wilt.

Zo werkt het:

  • Na je inschrijving ontvang je direct een bevestigingsmail. Hierin vind je de link naar de kookworkshop en het receptenboek.
  • Je vindt hier ook een boodschappenlijstje, zodat je live kunt mee koken tijdens de kookworkshop.

Wat klanten zeggen over mij

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover. Maar dát veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen. Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echte aanrader, dus!

Ruth

Esther is echt een topper! Dat je lijf zo kan reageren op bepaalde voedingstoffen. Mijn energielevel is enorm verbeterd. Ook de duidelijkheid van Esther had ik echt nodig om minder perfectionistisch te zijn. “Er gaat niemand dood van een vieze keukenvloer” 😊

Galinda

Esther heeft me onder meer geholpen om mijn denkpatroon te veranderen, waardoor het gezonde eten nu voelt als “omdat ik het graag wil” in plaats van “omdat het moet”. Zoals altijd gaat het om balans: 80-20 is prima. Heel blij ook met haar recepten. Het super eenvoudig te maken bananenbrood is hier favoriet! Kortom zeer tevreden!

Ingrid

Al tijden voelde ik me niet echt goed, wat negatief en moe en ik had ook lichamelijk klachten. Het fijne van Esther is dat ze heel nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, met andere woorden probeer je er zoveel mogelijk aan te houden, maar voel je niet schuldig als het een keer niet lukt. Dat is erg motiverend.

Monica

Esther zelf is de grote kracht achter het feit dat ze je niet alleen inzage geeft in waar je lichaam en geest om vraagt, maar je ook echt verder op weg helpt. Ze is intrinsiek gemotiveerd om mensen een structurele oplossing voor gezondheidsklachten te geven. Haar adviezen laat ze aansluiten bij het leven dat cliënten leiden, waardoor het naadloos in te passen is in je dagelijkse routine. Dankzij Esther voel ik me weer energieker en mezelf.

Hanneke
Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

Even voorstellen

Ik ben Esther Barkey en als Master OERsterk Coach is het mijn missie om vrouwen te laten zien hoe ze zelf de regie kunnen pakken over hun gezondheidsklachten met behulp van een natuurlijke leefstijl.

Zelf kreeg ik de diagnose fibromyalgie toen ik begin 30 was. Bizar hoe je leven compleet veranderd als je ziek bent. De pijn en fysieke klachten zorgden voor slapeloze nachten en chronische vermoeidheid.

Het roer moest dus om, want ik nam geen genoegen met een leven vanaf de zijlijn. Het was me al snel duidelijk dat artsen me niet verder konden helpen en dus ben ik zelf op onderzoek uit gegaan.

Lang verhaal kort: ik ontdekte dat je kunt samenwerken mét je lichaam in plaats van tégen allerlei symptomen.

Door het aanpassen van mijn leefstijl, anders te gaan eten, te zorgen voor meer ontspanning, meer te bewegen was ik binnen een jaar van mijn fibromyalgie klachten af. Gezonde voeding heeft daarin een zeer bepalende factor gespeeld! Lees hier mijn hele verhaal

Inmiddels ben ik al jaren volledig klachtenvrij en is mijn leven 180 graden gedraaid. Van dagen vol pijn en 0,0 energie me door de dag slepend naar een leven vol avontuur op onze boerderij in Frankrijk waar ik met volle teugen geniet van alles dat ik de moeite waard vind :-).

En koken is iets wat ik met passie en veel plezier doe. Mijn kookhelden zijn onder andere Yotam Ottolenghi en Jamie Oliver. Met die laatste had ik een gezellig onderonsje een paar jaar terug en door deze ontmoeting ben ik nog veel meer gemotiveerd geraakt om de kennis en vaardigheden over gezonde voeding door te geven. Thanks Jamie!

Want als dit voor mij werkt, dan werkt het ook voor anderen. Ik ben niet uniek, daarom help ik met alle liefde andere vrouwen om leefstijl ook voor hen te laten werken. Met simpele stappen en zonder ingewikkeld gedoe. Dat mijn methode werkt bewijzen de tientallen vrouwen die nu ook weer genieten van een klachtenvrij leven vol energie.