Masterclass OERsterk met fibromyalgie

Home/Masterclass, Online/Masterclass OERsterk met fibromyalgie
Laden Evenementen
  • Wat je darmen te maken hebben met je fibromyalgie pijnklachten en je verstoorde slaappatroon?
  • Hoe leefstijl jou ook kan helpen naar meer energie?
  • Hoe je de grip op je lijf én je leven weer terug pakt?

 

Ben je benieuwd naar de antwoorden op bovenstaande vragen? Geef je dan op voor mijn gratis online Masterclass OERsterk met fibromyalgie!
Deze online Masterclass is speciaal voor vrouwen die de regie over hun lijf en leven terug willen pakken met behulp van een OERsterke leefstijl! En denk je nu dat dat onmogelijk is, think again!
Niet alleen ikzelf, maar vooral de vrouwen die ik afgelopen jaren heb begeleid, laten zien dat je fibromyalgie enorm kunt verbeteren door het aanpassen van je leefstijl.
Dus wil jij ook minder pijn, meer energie en beter slapen, doe dan mee aan de gratis Masterclass OERsterk met fibromyalgie. In de Masterclass laat ik je zien wat je met voeding, ontspanning, beweging en de juiste mindset kunt bereiken. Zo laat ik je onder andere zien wat je darmen te maken hebben met je pijnklachten en slechte slaap patroon. Natuurlijk geef ik je ook tips hoe je dit op eenvoudige, praktische manier kunt verbeteren.
De gratis online Masterclass vindt plaats op donderdag 11 maart en start om 19:00. Doe je mee? Opgeven kan hier onder. Graag tot dan!
Je kunt mee doen door je op te geven via onderstaand formulier. Je ontvangt dan vooraf de link naar de Masterclass, deze hoef je alleen maar aan te klikken om deel te nemen.
LET OP: Je ontvangt geen aparte mail ter bevestiging. De bevestiging van je inschrijving staat onder het formulier. Je ontvangt automatisch een reminder van tevoren en een mail met de link naar Zoom op de dag van de Masterclass.

* indicates required
Ga naar de bovenkant