Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis E-book. Je vindt het binnen 5 minuten in je mailbox.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te lezen. Want je hebt nu mijn e-book aangevraagd, waarin ik de 3 grootste valkuilen bij fibromyalgie met je deel. En waarin ik je een aantal waardevolle tips geef om je gezondheid te verbeteren. Maar…..

Er is nog nooit iemand beter geworden van het downloaden van een E-book.

Maar omdat je mijn E-book hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou klaar is voor actie! Iets in jou is klaar met fibromyalgie en wil minder pijn, meer energie en beter slapen.

Om die reden wil ik je graag iets tofs aanbieden! In mijn online workshop Fitter met fibromyalgie gaan we in 3 stappen een concreet startplan maken. Zonder ingewikkeld gedoe.

In deze workshop:

  • Krijg je 3 online Masterclasses van 45 minuten over ontspanning, voeding en beweging.
  • Ontvang je een uitgebreid werkboek met verdiepende informatie en praktische oefeningen en opdrachten.
  • Deel ik mijn kennis, ervaring en de succesverhalen van mijn klanten met je over de afgelopen 10 jaar.
  • Heb je na afloop een concreet startplan waardoor je weet wat je kunt doen. En vooral ook wat je zeker niet moet doen (want dit heeft extra pijn tot gevolg!)
  • BONUS: Na afloop ontvang je nog een extra Masterclass in je mailbox.

De workshop is online en wordt gegeven op vrijdag 17 september 2021 (9:00 – 12:30)

De komende 30 minuten betaal je geen €47 voor deze workshop, maar slechts €27!

Ja, ik doe mee!

Sinds ik de methode van Esther gebruik voel ik me veel beter. Meerdere kleine veranderingen hebben er voor gezorgd dat ik nu minder fibromyalgie klachten heb!

Anja

Esther laat haar adviezen aansluiten bij het leven van haar cliënten. Daardoor is het makkelijk in te passen en wordt het onderdeel van je dagelijkse routine. Ik ben meer ontspannen, heb meer energie en voel me weer mezelf!

Hanneke

Esther heeft me geholpen met praktische tips en adviezen. Ze heeft me geholpen om mijn denkpatroon te veranderen. Hierdoor is gezonde voeding nu ‘omdat ik het graag wil’ in plaats van ‘omdat het moet’. Haar adviezen hebben gezorgd voor een vermindering van mijn fibromyalgie klachten.

Ingrid

Het fijne van Esther is, is dat ze nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, wat erg motiverend werkt. Ik merk nu al verbetering van mijn klachten.

Monica

Esther is een fijn persoon die eerlijk en duidelijk is. Ze windt er geen doekjes om, maar is wel liefdevol. Ik heb geleerd om beperkende overtuigingen om te buigen en kan nu weer verder. Dankjewel Esther voor al je hulp en praktische tips!

Monique