Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis E-book. Je vindt het binnen 5 minuten in je mailbox.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te lezen. Want je hebt nu mijn e-book aangevraagd, waarin ik de 3 grootste valkuilen bij fibromyalgie met je deel. En waarin ik je een aantal waardevolle tips geef om je gezondheid te verbeteren. Maar…..

Er is nog nooit iemand beter geworden van het downloaden van een E-book.

Maar omdat je mijn E-book hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou klaar is voor actie! Iets in jou is klaar met de pijn, de energielekken en ‘Leer er maar mee leven’-onzin!

Om die reden wil ik je graag iets tofs aanbieden! Ik vind het namelijk stoer van je dat je het heft in eigen hand wilt nemen. En dat je er meer dan klaar voor bent om af te rekenen met dit klote gevoel. Als ex-fibromyalgie patiënt herken ik je gevoelens als geen ander. Daarom wil ik je graag op weg helpen!

Daarom kun je de komende 30 minuten gebruik maken van een eenmalig aanbod!

Esther-Barkey-OERsterk-Coach-Apeldoorn-grip-op-je-fibromyalgie-pijn-kl

Feniks Food

Mijn online training Feniks Food bevat de basics van een gezonde eetstijl die ik iedere klant meegeef in mijn trajecten. Ze vormt de basis van het fundament om te zorgen dat je weer meer energie krijgt en het zelfherstellend vermogen van je lijf te activeren.

Dat mijn methode niet alleen voor mij werkt, blijkt ook uit het grote aantal vrouwen die ik inmiddels heb mogen begeleiden als coach. Keer op keer zie ik mijn klanten opknappen door het aanpassen van hun eetpatroon en leefstijl.

Met Feniks Food kun je in korte tijd een positief effect op gezondheidsklachten bereiken. Zonder uren in de keuken te staan of ander ingewikkeld gedoe.

De online training Feniks Food bestaat uit 4 online modules met video (ook als podcast te beluisteren), checklists, heerlijke recepten en bonus documenten.

Aan het einde van deze training:

  • Weet jij precies welke voeding je lijf afbreekt en fibromyalgie aanwakkert. En welke powerfoods je lichaam juist opbouwen.
  • Ben je in staat om in een handomdraai een gezonde maaltijd voor jezelf (en je gezin) in elkaar te draaien.
  • Snap je de functies van koolhydraten, eiwitten en vetten en kun je handig gebruik maken van deze effecten.

Deelname aan Feniks Food kost normaal gesproken € 47. Daarvoor krijg je een jaar lang toegang tot alle modules, checklists, recepten en bonusdocumenten. Inclusief alle nieuwe content die ik nog toevoeg de komende tijd!

Hoe werkt het?

  • Na aanschaf ontvang je direct een bevestiging in je mailbox en de eerste module.
  • Daarna ontvang je 4 weken lang op maandag een nieuwe module met een video/podcast, verdiepende informatie, checklists en opdrachten (en bonussen..).
  • Het is echt een DIY (Do it yourself) training, echt iets voor mensen die het graag ‘selluf’ doen.
  • Je houdt een jaar toegang tot de training. Je kunt dus je eigen tempo bepalen en de video’s zo vaak kijken als je wilt.

En dat allemaal voor slechts € 47.

Eenmalig aanbod

Maarrrr… Ik vind het super tof dat je mijn e-book hebt aangevraagd. Daarom heb ik een eenmalig aanbod voor je. Je kunt je de komende 30 minuten aanmelden voor mijn online training Feniks Food voor slechts € 27! (in plaats van € 47)

Dit is een eenmalig aanbod waar je alleen de komende 30 minuten gebruik van kunt maken. Ben je dus helemaal klaar met je gezondheidsklachten, pak dan je kans en schrijf je in.

Zien we elkaar snel ‘aan de andere kant’?

Klik dan nu op de knop en schrijf je in!

De komende 30 minuten betaal je geen € 47 voor Feniks Food, maar slechts € 27!

Ja ik pak die kans!
Ik doe mee met Feniks Food!

Sinds ik de methode van Esther gebruik voel ik me veel beter. Meerdere kleine veranderingen hebben er voor gezorgd dat ik nu minder fibromyalgie klachten heb!

Anja

Esther laat haar adviezen aansluiten bij het leven van haar cliënten. Daardoor is het makkelijk in te passen en wordt het onderdeel van je dagelijkse routine. Ik ben meer ontspannen, heb meer energie en voel me weer mezelf!

Hanneke

Esther heeft me geholpen met praktische tips en adviezen. Ze heeft me geholpen om mijn denkpatroon te veranderen. Hierdoor is gezonde voeding nu ‘omdat ik het graag wil’ in plaats van ‘omdat het moet’. Haar adviezen hebben gezorgd voor een vermindering van mijn fibromyalgie klachten.

Ingrid

Het fijne van Esther is, is dat ze nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, wat erg motiverend werkt. Ik merk nu al verbetering van mijn klachten.

Monica

Esther is een fijn persoon die eerlijk en duidelijk is. Ze windt er geen doekjes om, maar is wel liefdevol. Ik heb geleerd om beperkende overtuigingen om te buigen en kan nu weer verder. Dankjewel Esther voor al je hulp en praktische tips!

Monique

Esther heeft mij veel geleerd over voeding, ook in relatie tot fibromyalgie. Daarnaast heeft Esther me nog zoveel meer gebracht met betrekking tot fibromyalgie. Ik heb zoveel inzichten gekregen waar ik nu zelfstandig mee verder kan!

Liesbeth

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover. Maar dat veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen. Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echt aanrader, dus!

Ruth