Weet jij wat de grootste valkuilen zijn bij fibromyalgie?

Heb je geen idee? Geen nood, want ik heb ze voor je op een rijtje gezet. Download mijn gratis E-book en ontdek wat de 3 grootste valkuilen zijn bij fibromyalgie. Natuurlijk geef ik je ook tips om je pijn te verlichten!

Vul hieronder je gegevens in en het komt direct naar je toe!

Ebook cover 3 grootste valkuilen-2kl

Naast mijn e-book ontvang je ook een aantal bonusmails met nog veel meer waardevolle tips en trucs. Je ontvangt ook mijn wekelijkse inspiratiemail. Afmelden kan altijd, maar jij wilt toch ook niets missen?

Lees in onze Privacy Verklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Sinds ik de methode van Esther gebruik voel ik me veel beter. Meerdere kleine veranderingen hebben er voor gezorgd dat ik nu minder fibromyalgie klachten heb!

Anja

Esther laat haar adviezen aansluiten bij het leven van haar cliƫnten. Daardoor is het makkelijk in te passen en wordt het onderdeel van je dagelijkse routine. Ik ben meer ontspannen, heb meer energie en voel me weer mezelf!

Hanneke

Esther heeft me geholpen met praktische tips en adviezen. Ze heeft me geholpen om mijn denkpatroon te veranderen. Hierdoor is gezonde voeding nu ‘omdat ik het graag wil’ in plaats van ‘omdat het moet’. Haar adviezen hebben gezorgd voor een vermindering van mijn fibromyalgie klachten.

Ingrid

Het fijne van Esther is, is dat ze nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, wat erg motiverend werkt. Ik merk nu al verbetering van mijn klachten.

Monica

Esther is een fijn persoon die eerlijk en duidelijk is. Ze windt er geen doekjes om, maar is wel liefdevol. Ik heb geleerd om beperkende overtuigingen om te buigen en kan nu weer verder. Dankjewel Esther voor al je hulp en praktische tips!

Monique