Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis E-book. Je vindt het binnen 5 minuten in je mailbox.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te lezen. Want je hebt nu mijn e-book aangevraagd, waarin ik 7 Gezonde Gewoontes met je deel. En waarin ik je een aantal waardevolle tips geef om je gezondheid te verbeteren. Maar…..

Er is nog nooit iemand beter geworden van het downloaden van een E-book.

Maar omdat je mijn E-book hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou klaar is voor actie! Iets in jou is klaar met de energielekken, de stress en het ‘is dit het nu’-gevoel en wil rust in je hoofd, lijf én leven!

Om die reden wil ik je graag iets tofs aanbieden! Ik vind het namelijk stoer van je dat je het heft in eigen hand wilt nemen. En dat je er meer dan klaar voor bent om af te rekenen met dit klote gevoel. Daarom wil ik je graag op weg helpen!

In een eenmalige Kickstart sessie laat ik je zien op welke gezondheids vlakken jouw ‘lekken’ zitten en geef ik je persoonlijke leefstijl adviezen. Hierbij sta jij goed ‘bewapend’ aan de start om de grip op je gezondheid en leven terug te pakken.

Vooraf vul je een uitgebreide vragenlijst in, waarmee we je gezondheid goed in kaart kunnen brengen. Onze 1-op-1 sessie is via Zoom en duurt 45-60 minuten. Je hoeft er dus de deur niet voor uit, kun je mooi je energie sparen om zoveel mogelijk uit onze sessie te halen!

Deze waardevolle Kickstart sessie is een investering in je gezondheid van en kost je € 149! Je krijgt achteraf een audio opname van onze sessie, dus je kunt deze nog zo vaak terug luisteren als je wilt!

Eenmalig aanbod

Maarrrr… Ik vind het super tof dat je mijn e-book hebt aangevraagd. Daarom heb ik een eenmalig aanbod voor je. Je kunt je de komende 30 minuten aanmelden voor een Kickstart sessie voor slechts € 97!

Dit is een eenmalig aanbod waar je alleen nu gebruik van kunt maken. Ben je dus helemaal klaar met je gezondheidsklachten, pak dan je kans en schrijf je in.

Ik zet je volledig in de actiestand, zodat jij ook een OERsterke leefstijl voor je kunt laten werken en je weer rust in je hoofd, lijf en leven krijgt. Spreek ik je snel?

Bij een Kickstart sessie is inbegrepen:

  • Online Intake vooraf (middels een vragenlijst brengen we je gezondheid in kaart)
  • 1-op-1 sessie via Zoom (45 minuten)
  • Persoonlijke adviezen m.b.t. ontspanning, voeding en beweging om goed gewapend aan de slag te kunnen met jouw ‘leefstijlreis’.
  • Ik deel je mijn kennis, ervaring en succesverhalen over de afgelopen 12 jaar.
  • Na afloop ontvang je een audio opname van ons gesprek, zodat je deze nog eens terug kunt luisteren.

De komende 30 minuten betaal je geen €149 voor een Kickstart sessie, maar slechts €97!

[hurrytimer id="3471"]

Sinds ik de methode van Esther gebruik voel ik me veel beter. Meerdere kleine veranderingen hebben er voor gezorgd dat ik nu minder fibromyalgie klachten heb!

Anja

Esther laat haar adviezen aansluiten bij het leven van haar cliënten. Daardoor is het makkelijk in te passen en wordt het onderdeel van je dagelijkse routine. Ik ben meer ontspannen, heb meer energie en voel me weer mezelf!

Hanneke

Esther heeft me geholpen met praktische tips en adviezen. Ze heeft me geholpen om mijn denkpatroon te veranderen. Hierdoor is gezonde voeding nu ‘omdat ik het graag wil’ in plaats van ‘omdat het moet’. Haar adviezen hebben gezorgd voor een vermindering van mijn fibromyalgie klachten.

Ingrid

Het fijne van Esther is, is dat ze nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, wat erg motiverend werkt. Ik merk nu al verbetering van mijn klachten.

Monica

Esther is een fijn persoon die eerlijk en duidelijk is. Ze windt er geen doekjes om, maar is wel liefdevol. Ik heb geleerd om beperkende overtuigingen om te buigen en kan nu weer verder. Dankjewel Esther voor al je hulp en praktische tips!

Monique

Esther heeft mij veel geleerd over voeding, ook in relatie tot fibromyalgie. Daarnaast heeft Esther me nog zoveel meer gebracht met betrekking tot fibromyalgie. Ik heb zoveel inzichten gekregen waar ik nu zelfstandig mee verder kan!

Liesbeth

Zeer positieve ervaring! Ik ben in april van dit jaar begonnen en stond er eerst sceptisch tegenover. Maar dat veranderde al snel en nu GENIET ik elke dag van het feit dat ik mijn leven weer terug heb en meer kan doen dan ik ooit heb durven dromen. Esther Barkey heeft me super goed gecoached en geholpen om mijn doel te bereiken! Een echt aanrader, dus!

Ruth