Direct meer energie en lekker in je vel met deze 7 Gezonde Gewoontes!

Hey carrièretijger, loopt het al een tijd niet zo lekker? Lig je meer levensmoe op de bank en schijnt de zon in je hoofd niet meer zo vaak? Heb je regelmatig hoofdpijn en is het enige strakke aan je lijf nog de staat van je schouders?

Tijd voor actie! In mijn E-book 7 Gezonde Gewoontes geef ik je (joh…) 7 tips die je snel en simpel direct meer energie opleveren. En je voelt je daardoor ook weer lekkerder in je vel. Zonder ingewikkeld gedoe, want je hebt al genoeg ballen in de lucht. En je had jezelf vast geen carrière als jongleur bedacht, toch? 😉

Vul hieronder je gegevens in en ik stuur de 7 Gezonde Gewoontes direct naar je toe!

* indicates required

Naast mijn e-book ontvang je ook een aantal bonusmails met nog veel meer waardevolle tips en trucs. Je ontvangt ook mijn wekelijkse inspiratiemail. Afmelden kan altijd, maar jij wilt toch ook niets missen?

Lees in onze Privacy Verklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Sinds ik de methode van Esther gebruik voel ik me veel beter. Meerdere kleine veranderingen hebben er voor gezorgd dat ik nu minder fibromyalgie klachten heb!

Anja

Esther laat haar adviezen aansluiten bij het leven van haar cliënten. Daardoor is het makkelijk in te passen en wordt het onderdeel van je dagelijkse routine. Ik ben meer ontspannen, heb meer energie en voel me weer mezelf!

Hanneke

Esther heeft me geholpen met praktische tips en adviezen. Ze heeft me geholpen om mijn denkpatroon te veranderen. Hierdoor is gezonde voeding nu ‘omdat ik het graag wil’ in plaats van ‘omdat het moet’. Haar adviezen hebben gezorgd voor een vermindering van mijn fibromyalgie klachten.

Ingrid

Het fijne van Esther is, is dat ze nuchter en realistisch is. Ze gaat uit van de 80-20 regel, wat erg motiverend werkt. Ik merk nu al verbetering van mijn klachten.

Monica

Esther is een fijn persoon die eerlijk en duidelijk is. Ze windt er geen doekjes om, maar is wel liefdevol. Ik heb geleerd om beperkende overtuigingen om te buigen en kan nu weer verder. Dankjewel Esther voor al je hulp en praktische tips!

Monique