Misschien heb je het gelezen, maar hier in Frankrijk zijn deze zomer al vele hectares bos vernietigd door bosbranden. Men spreekt zelfs over ‘historische bosbrand seizoen’, wat mij betreft een wat zeer twijfelachtige eer. Ruim 60.000 hectare gingen al in vlammen op.

Nu begint zo’n bosbrand altijd maar als een klein brandje. En daar hoeft geen heftige bosbrand uit te ontstaan, mits er tijdig geblust wordt. Maar ja, soms zijn de omstandigheden niet zo gunstig. De enorme droogte, hoge temperaturen en harde wind wakkeren een mini brandje in no time aan tot een alles verwoestende vlammenzee.

Maar niet alleen in Frankrijk zijn bosbranden, ze zijn op veel meer plekken te vinden. Je hoeft niet eens zo ver te zoeken voor een ‘bosbrand’.

Want die bosbrand, die woedt ook in jou!

Ergens, diep verborgen in jouw lijf, is ook een bosbrand aan de gang. Je hebt ‘m alleen nog niet opgemerkt, hoewel je ongetwijfeld allang de eerste rookwolken hebt gespot.

Dikke rookwolken zoals:

  • Vermoeidheid
  • Slecht slapen
  • Overgewicht
  • Eczeem
  • Spijsverteringsproblemen
  • Menstruatie klachten
  • Niet lekker in je vel zitten

Deze bosbrand in je lijf noemen we een laaggradige ontsteking.

Een ontsteking, zonder koorts, die aan de basis staat van zo’n 95% van alle ziekten en aandoeningen!

Tel daar wat bosbrand aanwakkerende elementen, zoals chronische stress of ongezonde voeding, boven op en voor je het weet slaat de vlam volledig in de pan en is er geen houden meer aan.

Een laaggradige ontsteking is een uitstekende voedingsbodem voor het ontstaan van allerlei welvaartziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2, Colitis Ulcerosa, astma of fibromyalgie.

Hoog tijd dus om als de brandweer aan de slag te gaan met blussen!

Maar je gaat natuurlijk niet maar zo in het wilde weg aan de gang toch? Misschien heb je bij BHV ook wel eens zo’n brandje geblust, dan weet je hoe belangrijk het is dat je doelgericht te werk gaat.

De brand is het snelst geblust als je de juiste blusmiddelen gebruikt.

En dat geldt ook voor een laaggradige ontsteking.

GezondheidsPaspoort

Het GezondheidsPaspoort helpt jou om je laaggradige ontsteking zo snel mogelijk aan te pakken.

Daarmee kun je voorkomen dat het smeulende vuurtje zich ontwikkelt tot een verwoestende vlammenzee die je veel lichamelijk ongemak of een chronische ziekte bezorgd.

Met behulp van een bloedonderzoek (en aanvullend onderzoek) sporen we de brand op en gaan we samen aan de slag om deze z.s.m te blussen. Je brandende lijf ‘blussen’ we met de juiste ontspanning, voeding en beweging en het kiezen van het juiste (levens)pad.

Je kunt het GezondheidsPaspoort nu met riante korting aanschaffen.

En omdat ik geloof dat dit het allerbeste blusmiddel is voor jouw laaggradige ontsteking, bied ik je een ‘no cure, no pay’ garantie:

Als jouw bloedwaarden 100% in orde blijken te zijn, en je dus geen laaggradige ontsteking hebt, dan krijg je van mij de kosten voor het traject volledig terug gestort!

Grijp nu die brandweerslang of kies gelijk een blusheli!